Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

''Bakanlık, Sivil Toplum Kuruluşları ve Bilim Kurumlarıyla En İyiyi Yakalamak İçin Çabalayacağız''

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, ''EXPO 2015 adaylığı sırasında Sağlık Bakanlığını tam konunun içine alamamıştık. Bu sefer Bakanlık, sivil toplum kuruluşları ve bilim kurumları ile en iyiyi yakalamak için çabalayacağız'' dedi.

yapi.com.tr / AA
''Bakanlık, Sivil Toplum Kuruluşları ve Bilim Kurumlarıyla En İyiyi Yakalamak İçin Çabalayacağız''

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, ''EXPO 2015 adaylığı sırasında Sağlık Bakanlığını tam konunun içine alamamıştık. Bu sefer Bakanlık, sivil toplum kuruluşları ve bilim kurumları ile en iyiyi yakalamak için çabalayacağız''dedi.

İzmir Ticaret Odasında düzenlenen toplantıda sivil toplum kuruluşu, üniversite temsilcileri, İzmir'in EXPO 2020 adaylığı konusunda bilgilendirildi.

Ekrem Demirtaş, İzmir'in adaylık mektubunun Uluslararası Sergiler Bürosu'na (BIE) teslim edildiğini, BIE Başkanı Los Carteles'in EXPO 2015 adaylığı için belirlenen ''Herkes için Sağlık'' temasının yenilenmesi gerektiğini söylediğini bildirdi.

Yeni tema için İzmir Valiliği ile toplantı yaptıklarını ifade eden Demirtaş, ''Tema oluşturmak için yol yordam belirlememiz gerekiyor'' dedi.

EXPO 2020'ye Tayland, Brezilya, ABD, Fas'tan adaylar olduğunu anlatan Ekrem Demirtaş, İzmir'in EXPO 2015 adaylığında deneyimler edindiğini ve yeni yarışta bu deneyimden faydalanacağını söyledi.

Ekrem Demirtaş'ın konuşmasının ardından sivil toplum kuruluşu ve üniversite temsilcileriyle yapılan toplantı basına kapalı devam etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bakanlik-sivil-toplum-kuruluslari-ve-bilim-kurumlariyla-en-iyiyi-yakalamak-icin-cabalayacagiz_87682.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!