Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Banka Binaları Açık Artırmada

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) devredilen bankalara ait tahmini bedeli 100 trilyon lirayı bulan 700 gayrimenkul, açık teklif alma yöntemi

NTV-MSNBC



b>Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) devredilen bankalara ait tahmini bedeli 100 trilyon lirayı bulan 700 gayrimenkul, açık teklif alma yöntemiyle satışa sunuldu.

Profilo Alışveriş Merkezi Büyük Tiyatro Salonu’nda yapılan müzayedede, aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir’in de bulunduğu 33 ildeki arsa, işyeri ve konutlar TURYAP’ın organizasyonunda alıcılarla buluştu.

Müzayedenin açılış seremonisi, televizyon dizilerinin tanınmış oyuncusu Kadir Çöpdemir, radyo programcısı Cüneyt Vural ve haber spikeri Handan Güçyılmaz’ın basın için gerçekleştirdiği bir skeçle yapıldı. İlk kadın münadi (müzayede yöneticisi) olarak anons edilen spiker Handan Güçyılmaz, gösteri amaçlı olarak Metrocity’de bulunan bir dairenin satışını yaptı.
Müzayedede, Mudanya’daki 110-126 metrekare arasında değişen büyüklükteki 68 daire, 19-35 milyar lira arasındaki fiyatlardan satışa sunuldu. Kuşadası’ndaki 80-160 metrekarelik dubleks meskenler 6-10 milyar lira bedelle, Eminönü’ndeki iş hanlarında bulunan 30 metrekarelik bürolar 6.5 milyar lira bedelle alıcıların beğenisine sunuluyor. İstanbul Esentepe’deki Fargo İş Merkezi, 5,760 metrekarelik komple bina olarak 10 trilyon 500 milyar lira muhammen bedelle müşteri arayacak. Portföydeki en ucuz gayrimenkul 70 milyon liralık değerle Antalya Elmalı’daki bir tarla, en pahalı gayrimenkul ise İstanbul Fatih’teki 10 trilyon 655 milyar liralık bir arsa oldu.

HEDEF YÜZDE 40 SATIŞ
TURYAP Halkla İlişkiler Müdürü Başak Soner, tahmini değeri 100 trilyon lirayı bulan gayrimenkullerin yüzde 30-40’ını satmayı hedeflediklerini bildirdi. Müzayede başlangıcında Tasfiye İdaresi’ne ait 8 gayrimenkulden 6’sı 2 trilyon 850 milyar liraya satıldı. Basına kapalı olarak sürdürülen 3 aşamalı müzayedenin sabahki bölümünde muhammen bedeli 100 milyar lira ile 1 trilyon lira arasındaki gayrimenkuller satılacak. Saat 14:00’den itibaren 1 trilyon liranın üzerindeki, saat 16:00’dan sonra ise 100 milyar liranın altındaki gayrimenkuller satışa sunulacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/banka-binalari-acik-artirmada_11192.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!