Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Basın Ekspres’e Bir Proje Daha

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat’ın 28 bin metrekare alan üzerine ortaklaşa inşa ettiği “Cornerlife Güneşli” projesi satışa sunuldu.

yapi.com.tr
  • Basın Ekspres’e Bir Proje Daha
  • Basın Ekspres’e Bir Proje Daha
  • Basın Ekspres’e Bir Proje Daha
  • Basın Ekspres’e Bir Proje Daha

Gayrimenkul sektörünün son yıllardaki gözde merkezlerinden olan Basın Ekspres Yolu’na bir proje daha geliyor. Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklaşa hayata geçirdiği projede 211 adet konut ve 21 adet dükkânın bulunduğu ticari alan yer alıyor. 

İlk etabı Aralık  2014’te teslim edilecek Cornerlife Güneşli’nin sosyal alanlarında açık kapalı yüzme havuzu, geniş ve maksimum yeşil 7 bin metrekare alana sahip bahçe, açık-kapalı otopark, çocuk parkı, fitness- sauna-hamam, tenis kortu, basket sahası, açık spor alanı, koşu parkuru, amfitiyatro,  kapalı sinema salonu, modern çocuk oyun odası yer alıyor.

Dairenizi alırken metrekaresine siz karar verin

Projenin en önemli özelliklerinden birisi ise farklı büyüklük ve oda sayısına sahip daire isteyenlere özel daire birleştirebilme olanağı sağlanıyor. Bu konsepte göre mimarisi düzenlenen projede isteyenler yatay düzende 2+1 ile 1+1 özellikteki daireleri birleştirerek 3+2 bir eve, 3+1 ve 2+1 daireleri birleştirerek 5+2 bir daireye ve 2+1 ile 2+1 daireleri birleştirerek 4+2 daireye sahip olabilir. Ticari ünitede inşası başlanan ve farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek dükkanlar 57 metrekareden 343metrekareye kadar alternatife sahip.

http://www.yapi.com.tr/haberler/basin-eksprese-bir-proje-daha_109406.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!