Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Başkent Moda Günleri Marshall’la Renklendi

Ankara Giyim Sanayicileri Derneği’nin gerçekleştirdiği Başkent Moda Günleri, 8 Eylül Pazartesi günü Ankara Sheraton Otel’de düzenlendi. Marshall’ın 2009 ‘Fashion’ renkleriyle açılan etkinlik bu yıl 'Çarpışma' konsepti ile gerçekleştirildi. Başkent Moda Günleri’nde birçok firma da 2008-09 sonbahar-kış kreasyonlarını sundu.

yapi.com.tr
Başkent Moda Günleri Marshall’la Renklendi

/P>

‘Fashion’ Masum Dokunuşlar serisi, dekorasyonda zarafetin sadelikten geçtiğine inananlara hitap ediyor ve tüm renkleri güneşin ışığını en parlak haliyle yansıtıyor. İnci tanesi, Fantazya, Melek kanadı, Peri masalı ve Kumdaki iz isimleri ile yansıyan renkler, duvarlara masum bir dokunuş sunuyor.

‘Fashion’ Yeniden Uyanış serisi, yumuşaklığından ödün vermeyen neşeli renklerden oluşuyor. Cennetin kapısı, Sabah kokusu, Su damlası, Taze düşler ve Buz saçağı renkleri ruhları tazeleyerek her güne sanki yeniden doğmuş gibi başlamayı sağlıyor ve yeniden uyanışı yansıtıyor.

‘Fashion’ Gecenin Asaleti serisi, duygularını daha yoğun yaşayan ve iddialı olmayı sevenlere hitap ediyor. Sofistike mekanların vazgeçilmezi olan serinin renkleri Gizemli bekleyiş, Kadehteki iz, Düş bahçesi, Karanlığın büyüsü ve Fırtınanın öncesi...

‘Fashion’ Doğanın Coşkusu ise mevsim farkı göz etmeksizin, en parlak ve neşeli renkleri yaşam alanında yaşatmayı sevenlere hitap ediyor. Seri, Sabah ışıkları, Serin sular, İlkbahar kokusu, Gün batımı ve  Kar tanesi renkleri ile doğanın coşkusunu evinize taşıyor.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/baskent-moda-gunleri-marshallla-renklendi_63672.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!