Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

BAUHAUS Bursalılarla Buluşuyor

Türkiye’nin 4. büyük kenti olması, Türkiye ekonomisine sağladığı katkı ve geleceğine duyulan güvenden dolayı Bursa’da yatırım kararı alan BAUHAUS, en büyük satış alanına sahip şubesini 3 Temmuz Cumartesi günü Nilüfer ilçesinde açacak. BAUHAUS, yeni yatırımıyla Bursa’da en az 400 kişiyi istihdam edecek.

yapi.com.tr
BAUHAUS Bursalılarla Buluşuyor

Türkiye’nin 4. büyük kenti olması, Türkiye ekonomisine sağladığı katkı ve geleceğine duyulan güvenden dolayı Bursa’da yatırım kararı alan BAUHAUS, en büyük satış alanına sahip şubesini 3 Temmuz Cumartesi günü Nilüfer ilçesinde açacak. BAUHAUS, yeni yatırımıyla Bursa’da en az 400 kişiyi istihdam edecek. Türkiye’de 'kendin-yap' kavramını yerleştiren ve ülkemizdeki ilk yatırımını 1996 yılında yapan BAUHAUS, uluslararası konsepti doğrultusunda çok geniş satış alanlarında hizmet veriyor.

Türkiye, Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Hırvatistan, Macaristan, Estonya, İzlanda, Norveç, İspanya, İsveç, İsviçre ve Slovenya’da yaklaşık 15 bin çalışanıyla Avrupa’nın en başarılı şirketlerinden biri olan BAUHAUS, 15 ülkede 200’ü aşkın şubesiyle hizmet veriyor. Bu yıl 50. yıldönümünü kutlayan BAUHAUS, geniş kapsamlı hizmet çeşitleri, kaliteli servisi, eğitimli ve uzman satış kadrosu, fiyat avantajları, zengin ürün çeşitliliği ve uyguladığı bir çok ilkle atölye, ev ve bahçe işlerini hobi haline getiriyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/bauhaus-bursalilarla-bulusuyor_80590.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!