Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Baumit Ahbap Derneği ile İş Birliği Yaptı

Baumit, sanatçı Haluk Levent’in kurucusu olduğu, ihtiyaç sahiplerine yardımı görev edinen Ahbap Derneği ile iş birliği yaptı.

yapi.com.tr
Baumit Ahbap Derneği ile İş Birliği Yaptı

Baumit TürkiyeGeleceğimizi Mantoluyoruz’ projesi kapsamında daha çok çocuğa ulaşma hedefiyle Ahbap Derneği ile iş birliği yaptı. 2019 yılında başlattığı proje kapsamında bayi ağıyla birlikte köy okullarında okuyan, ihtiyaç sahibi 15 binden fazla çocuğa mont bağışlayan Baumit, projeye bundan böyle Ahbap Derneği ile birlikte devam edecek. Çocuklarda enerji verimliliğine dair farkındalık yaratmayı da amaçlayan projenin, Ahbap Derneği gönüllüleriyle birlikte 2021 yılında daha fazla çocuğa ulaşması hedefleniyor.

Enerji verimliliğine dair farkındalık çocuklukta başlar
Çocuklara daha iyi bir dünya için enerji verimliliği ve ısı yalıtımı bilincini aşılamak amacıyla 2019 yılında “Geleceğimizi Mantoluyoruz” projesini başlatan Baumit, zor kış şartlarında yaşayan, ihtiyaç sahibi çocuklara mont bağışında da bulunuyor. Bu kapsamda bayileriyle birlikte 2019 yılında yaklaşık 5 bin, 2020 yılında ise 12 bin montu çocuklarla buluşturan Baumit, daha fazla çocuğa ulaşmak için Ahbap Derneği ile güçlerini birleştirecek. Daha fazla çocuğa ulaşmak ve destek olmak amacıyla Ahbap Derneği; bölge, okul ve ihtiyaç sahibi çocukların belirlenmesi ve koordinasyonu noktasında Baumit’e destek olacak.

 

*

Baumit Hakkında

100 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Avusturya merkezli Schmid Industrie Holding’in en büyük şirketlerinden biri olan ve Avrupa’nın mantolama devi olarak anılan Baumit. 25 ülkede, 40’ın üzerinde üretim tesisi ile yıllık 6,5 milyon ton üretim kapasitesi ile hizmet vermektedir. Bugün ciro büyüklüğü 1 milyar euroyu aşmış olan Baumit, Türkiye'de 2007 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır. Gebze'de bulunan Türkiye üretim tesisi 2008'de faaliyete geçmiştir. Toplamda 14 milyon euroluk bir yatırımla açılan tesis, yıllık 300 bin ton üretim kapasitesine ve likit üretim yeteneğine sahiptir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/baumit-ahbap-dernegi-ile-is-birligi-yapti_185661.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!