Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Baykan, Hedef Büyüttü

Isı sektöründe yaptığı atılımlarla her geçen gün adından daha fazla söz ettiren Baykan, panel radyatör üretiminde bir Alman firması ile ortaklık ya

Türkiye



b>Isı sektöründe yaptığı atılımlarla her geçen gün adından daha fazla söz ettiren Baykan, panel radyatör üretiminde bir Alman firması ile ortaklık yaparak önümüzdeki yıllarda daha da büyümüye hedefliyor. Sattıkları Baykan isimli kombi ile birlikte tüketicilere verdikleri ‘Isı sabitleme’ cihazı ile yüzde 20’ye varan bir tasarruf sağladığı için adına ‘Isı kumbarası’ dediklerini belirten Baykan Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kan, Hans Schöfer Heiztechnik. A.G isimli güçlü bir Alman firmasını yüzde 16 ile ortaklık yaparak panel radyatör tesisini kurup üretimine başladıklarını söyledi. Kan, önümüzdeki yıl panel radyatör üretiminde çift vardiye çalışacaklarını ve daha çok ihracata ağırlık vereceklerini kaydetti. Teknolojiyi itransfer etmek ve daha iyi ürün elde etmek için böyle bir anlaşmanın yapıldığını belirten Kan, İstanbul’da 100, Anadolu’da 100 olmak üzere toplam 200 bayilerinin bulunduğunu belirterek, “Artık 24 saat servis hizmeti veriyoruz” dedi. Kan, Baykan isimli kombilerin İtalya’da üretildiğini söyleyerek, hedeflerinin önümüzdeki yıl 10 bin, 2004 yılında ise 15 bin kombi satmak olduğunu kaydederek, “Bunu gerçekleştirdiğimiz zaman İtalyanlarla Türkiye’de dev bir kombi üretim tesisi kuracağız” dedi.

“İhracatta patlama yapacağız”
Geçirdiğimiz kriz dönemlerinde yatırım yaparak büyüdüklerini belirten Baykan Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Baykan, önümüzdeki yılın kendileri için ihracat yılı olacağının altını çizerek, “Yıllık 150-200 bin metre arasında panel radyatör üretip bunun en az yüzde 50-60’ını AB ve aday ülkelerine ihrac edeceğiz” dedi. Baykan’ın ısıtma ve klima olmak üzere 8 şirketten oluştuğunu, kendilerini yöneten takımlar kurarak hızla büyüdüklerini belirten Kan, “Marka olmak en büyük idealimiz. Bunu da çok kısa süre içersinde gerçekleştirdik. Amacımız bu trendi maksimum seviyeye çıkarmaktır” şeklinde konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/baykan-hedef-buyuttu_2880.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!