Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Baymak Ürünleri Intersolar Europe Fuarı'nda İlgi Gördü

Dünyanın en büyük güneş enerjisi fuarı Intersolar Europe’a bu yıl 7'inci kez katılan Baymak uluslararası ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. 9 -11 Haziran 2010 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde gerçekleşen Intersolar Europe fuarında Türkiye'yi temsil eden Baymak, yenilikçi teknoloji ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

yapi.com.tr
Baymak Ürünleri Intersolar Europe Fuarı'nda İlgi Gördü

Dünyanın en büyük güneş enerjisi fuarı Intersolar Europe’a bu yıl 7'inci kez katılan Baymak uluslararası ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.  9 -11 Haziran 2010 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde gerçekleşen Intersolar Europe fuarında Türkiye'yi temsil eden Baymak, yenilikçi teknoloji ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Isıtma soğutma sektörünün lider isimlerinden Baymak, 7'inci kez katıldığı dünyanın en büyük güneş enerjisi fuarı Intersolar Europe’da yenilikçi teknolojileriyle Türkiye'yi temsil etti. 9 -11 Haziran tarihleri arasında Almanya’da Münih Ticaret Merkezi’nde gerçekleşen fuarı 150 ülkeden yaklaşık 72 bin kişi ziyaret etti. Fuara güneş kolektörü, boyler ve kazan ürünleriyle katılan Baymak ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Baymak, 1.880 firmanın katıldığı Intersolar Europe fuarında, dünya standartlarında en son teknoloji olan lazer kaynak ile üretilen Baymak Güneş Kolektörlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Firma fuarda ayrıca, Avrupa’nın en modern, en teknolojik ve full otomasyonlu hatları arasında yer alan üretim hatlarında üretilen Emaye Boylerlerini ve Avrupa’nın en büyük çelik kazan üreticisi olma yolunda ilerleyen Biomass Yakıtlı Kazanlarını da sergiledi. Baymak’ın ileri teknolojiye sahip ürünleri Kore’den Meksika’ya, İsveç’ten Suriye’ye kadar dünyanın değişik bölgelerinden gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti.



Baymak İhracat Müdürü Ayfer Özdemir, Intersolar Europe fuarıyla ilgili olarak şu değerlendirmeleri yaptı:

“7 yıldır katıldığımız Intersolar Europe fuarına gösterilen ilgi her geçen yıl hem sayısal hem de uluslararası çeşitlilik anlamında artıyor. Baymak’a olan ilginin de aynı paralelde artıyor olması bizim için büyük mutluluk. Yurtiçi fuarlarda her zaman önemli bir yere sahip olan Baymak yurtdışı fuarlara da büyük önem veriyor. Intersolar fuarında gördüğümüz ilgi bize Baymak’ın geniş ürün gamı, dünya standartlarındaki üretim teknoloji ve kalitesi ile her bölgeye uygun ürünlere sahip olduğunu bir kez daha gösterdi”.

 

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/baymak-urunleri-intersolar-europe-fuarinda-ilgi-gordu_80432.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!