Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bayraklı Tower, İzmir'in Ticari Sembolü Olmaya Aday

Kavuklar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk: ''Bayraklı Tower İzmir'in ticari sembolü olacak''. Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk: ''9 büyüklüğündeki depreme 2,5 dakika dayanabilecek''. Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç: ''Projeyi 2012 yılının sonunda tamamlamayı planlıyoruz".

yapi.com.tr / AA



İzmir'de Kavuklar ve Miray inşaat ortaklığıyla inşa edilen Bayraklı Tower'ın 9 büyüklüğündeki depreme 2,5 dakika dayanabilecek nitelikte inşa edildiği bildirildi. Kavuklar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, Swissotel Grand Efes'te düzenlenen basın toplantısında, grup olarak akaryakıt, otomotiv, inşaat, gayrimenkul geliştirme, beton, prefabrik, sigortacılık, tarım ve hayvancılık alanlarında faaliyet gösterdiklerini, gelecek 5 yılda gayrimenkul geliştirmede 5 kat büyümeyi hedeflediklerini belirtti.
    
Bayraklı Tower'in İzmir'in gelecekteki ticari sembolü olacağına inandıklarını ifade eden Abdullah Kavuk, ''Yeni kent merkezi olan Bayraklı bizim için çok heyecan verici. Umuyorum bu bölge yabancı yatırımcıyı da çekecektir. Projemizde 200'e yakın işyeri olacak. Yeni kent merkezine ilişkin devam eden davada belediye lehine karar verilmesini ve bölge planlarının kesinleşmesini de olumlu buluyoruz. Dünyada yapılanların İzmir'de de yapılması gerek'' dedi.

Ofislerin yüzde 50'si satıldı    

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk ise akıllı bina olarak hayata geçecek projedeki ofislerin tamamlanmadan yüzde 50'sinin satıldığını açıkladı. Yıl sonuna kadar tüm ofislerin satılmasını hedeflediklerini vurgulayan Kavuk, İzmir'in en yüksek yapılarından biri olacak Bayraklı Tower'da 88 ile 987 metrekare arasında değişen farklı büyüklükte ofisler, fitness salonu, sauna, buhar banyosu, pilates ve yoga salonunun yanı sıra alışveriş ve yeme içme katının da yer alacağını dil getirdi. Metehan Kavuk, Bayraklı Tower'de güvenliğe büyük önem verdiklerini, binayı 9 büyüklüğünde bir depreme 2,5 dakika dayanabilecek güçte inşa ettiklerini belirtti.
Kavuk, kuledeki işyerlerine daha çok medikal şirketlerin ve avukatların ilgi gösterdiğini dile getirdi.
    
Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç ise İzmir'in yeni sembolü olacağına inandıkları Bayraklı Tower projesinin temelini temmuz ayında attıklarını, 3. katın inşaatını sürdürdüklerini ve 2012 yılının sonunda projeyi tamamlamayı hedeflediklerini açıkladı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bayrakli-tower-izmirin-ticari-sembolu-olmaya-aday_89415.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!