Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

BEML BH100 Damperli Kaya Kamyonuna Allison H8610A Tam Otomatik Şanzıman

Savunma Bakanlığı altında çalışan ve sektörün önde gelen hafriyat makineleri üreticisi olan BEML, Hindistan’ın Batı Bengal Eyaleti’nin başkenti Kalküta’da düzenlenen 4.Uluslararası Madencilik, Arama, İşletme Teknolojileri ve Makineleri Fuarı’nda Allison H8610A tam otomatik şanzımanlı 100 tonluk damperli kamyonunu tanıttı.

yapi.com.tr
BEML BH100 Damperli Kaya Kamyonuna Allison H8610A Tam Otomatik Şanzıman

Savunma Bakanlığı altında çalışan ve sektörün önde gelen hafriyat makineleri üreticisi olan BEML, Hindistan’ın Batı Bengal Eyaleti’nin başkenti Kalküta’da düzenlenen 4.Uluslararası Madencilik, Arama, İşletme Teknolojileri ve Makineleri Fuarı’nda Allison H8610A tam otomatik şanzımanlı 100 tonluk damperli kamyonunu tanıttı. BH 100, BEML’in ürettiği en büyük damperli kaya kamyonu olarak ön plana çıkıyor. Allison tam otomatik şanzımanı ile donatılmış araç, üstün verimlilik, güvenilirlik ve sağlamlığı geliştirilmiş manevra kabiliyeti, konfor ve güvenlik ile birlikte sunuyor.

Allison tam otomatik şanzıman, hidrolik tork konvertör teknolojisinin kanıtlanmış faydalarını, gelişmiş kapalı döngü adaptif kontrollerle bir araya getiriyor. H8610A’nın kalkış sırasında daha yüksek bir çekiş gücü için yüksek tork sağlayan çift tork yolu teknolojisi en önemli özellikleri arasında yer alıyor. Gelişmiş CEC2 kontrolleri, en iyi performans için motor, şanzıman ve araç sistemlerini birbirine bağlıyor. Bütün güç aktarma sisteminin optimizasyonu sonucunda istikrarlı vites değiştirme, iyileştirilmiş güç aktarma organları ve daha tasarruflu yakıt kullanımı sağlanıyor.



Allison Transmission Hindistan Genel Müdürü Ram Amarnath, Kalküta’da fuar ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, “Yeni ve geliştirilmiş BH 100 damperli kamyonları için BEML tarafından şanzıman  tedarikçisi olarak seçilmekten çok memnunuz. Lisanslı üretim ortağımız aracılığıyla yıllarca Hindistan inşaat makinaları pazarında hizmet verdikten sonra H8610 A tam otomatik şanzımanımızın pazara sunulmasıyla BEML ile ilişkilerimizi doğrudan yürütmekten dolayı heyecanlıyız. Madencilik endüstrisindeki yerel çalışmalarımız ile global tecrübelerimizi, Hindistan’da madencilik ve inşaat ekipmanları alanında lider olan iş ortağımız BEML ile sunuyoruz’’ dedi. 

Madencilik ve inşaat uygulamalarında 60 yılı aşkın tecrübesi ile Allison ağır iş makinaları sektöründe kalitesi güvenilirliği ve sağlamlığı ile tanınıyor. Şu anda Hindistan’da da Allison tarafından tasarlanmış binlerce tam otomatik şanzıman hizmet veriyor.

BEML

BEML Limited Şirketi, Savunma Bakanlığı altında hizmet veren Mini Ratna Kategori-1’e çok teknolojili ve çok merkezli bir şirket olarak, kömürcülük, madencilik, demir-çelik, çimento, güç, sulama, inşaat, yol yapımı, havacılık, savunma, metro ve demir yolları gibi farklı alanlarda yüksek kaliteli ürünler sunuyor. BEML’in ulusal çaptaki satış ağı, servis ve parça ofisleri müşterilerinin çok çeşitli BEML ürünlerine erişimini sağlıyor. Şirketin, 55’den fazla ülkede bulunan müşterilerine hizmet vermek üzere Çin, Brezilya, Endonezya ve Malezya’da da kuruluşları bulunuyor. 

Allison Transmission A.Ş.

Allison Transmission, orta ve ağır ticari araçlar, Amerikan Ordusu orta ve ağır askeri araçlar için dünyanın en büyük tam otomatik şanzıman üreticisi ve transit otobüsler için hibrid sevk sistemleri sağlayıcısı. Allison şanzımanları, uzun yol kamyonları (dağıtım, atık, inşaat, itfaiye ve ambulans), otobüsler (çoğunlukla okul otobüsleri ve transit), karavanlar, uzun yol harici araçlar ve ekipman (çoğunlukla enerji ve madencilik) ve askeri araçlar (tekerlekli ve tırtıklı) gibi farklı alanlarla kullanılıyor. 1915’te kurulan Allison’un Genel Müdürlüğü, Indianapolis, Indiana, A.B.D.’de ve yaklaşık 2 bin 800 çalışanı bulunuyor. Çin, Hollanda, Brezilya, Hindistan ve Macaristan’da üretim tesisleri ve müşteri modifikasyon merkezi yer alıyor. Kuzey Amerika, Avrupa, Asya, Avusturalya, Güney Amerika ve Afrika’da müşterilere hizmet veren Bölgesel Genel Müdürlükleri faaliyet gösteriyor. Allison, dünya çapında bin 500 bağımsız distribütör ve bayi lokasyonuna sahip.

ETİKETLER: firma dünyadan
http://www.yapi.com.tr/haberler/beml-bh100-damperli-kaya-kamyonuna-allison-h8610a-tam-otomatik-sanziman_91354.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!