Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bergama Pazarı Yeniden Açıldı

İzmir'in Bergama İlçesi’nde pazaryerinin bir önceki belediye tarafından hastane yanındaki yeni yerine taşınmasının ardından kapatılan ilçenin ikinci büyük pazarı olan cumartesi pazarı yeniden açıldı. CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, pazarı gezerek esnafla görüştü. Gönenç, "Cumartesi pazarının tekrar kapanacağı yönünde gerçekle ilgisi

Hürriyet Gazetesi
Bergama Pazarı Yeniden Açıldı

İzmir'in Bergama İlçesi’nde pazaryerinin bir önceki belediye tarafından  hastane yanındaki yeni yerine taşınmasının ardından kapatılan ilçenin ikinci büyük pazarı olan cumartesi pazarı yeniden açıldı. CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, pazarı gezerek esnafla görüştü. Gönenç, "Cumartesi pazarının tekrar kapanacağı yönünde gerçekle ilgisi olmayan dedikodular bizim kulağımıza geliyor. Bu pazar eski günlerindeki haraketliliğine tekrar geri döndü. Kapatılması diye bir şey kesinlikle yok" dedi.

Eksikler tespit edildi

Pazarın genel anlamıyla işlevini tamamen yürütmeye başladığını belirten Gönenç, "Yaptığımız incelemelerde temizlik konusunda eksiklikler olduğunu gördük. Pazar içerisinde bulunan tuvalette de aynı sıkıntıların bulunduğunu tespit ettik. Bilindiği gibi, pazar açılırken Sergiciler Odası ile yaptığımız protokol gereği temizlik ve tuvalet bakımından oda sorumlu. Protokol kapsamında, Belediye olarak biz pazarcı esnafımızdan her hangi bir ücret almıyoruz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bergama-pazari-yeniden-acildi_73760.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!