Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Türkiye Ar-Ge Üssümüz

Beyaz Eşyanın 'Önce Müşteri' Diyen Markası Bosch

Bosch, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve uluslararası araştırma şirketi KA Araştırma tarafından yürütülen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) 2010’da, beyaz eşya sektöründe müşteri memnuniyetine en çok önem veren lider kuruluş seçildi.

yapi.com.tr



Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve uluslararası araştırma şirketi KA Araştırma tarafından yürütülen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde (TMME) 81 vilayette ve 10 bin 812 müşteri görüşmesi ile bilgisayar destekli telefon anketi (CATI) yapılarak belirlenen sonuçlar, müşteri memnuniyetinin beyaz eşya sektöründeki liderini Bosch olarak belirledi. Bosch’un, 2010 Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’ne göre yine sektörünün lideri seçilmiş olmasından büyük gurur duyduklarını ifade eden Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer, şunları söyledi:

“Bugün adı güven kelimesiyle eşanlamlı kullanılan ve sektöründe dünyanın en büyük firmalarından biri olan Bosch Ev Aletleri, tam 100 yıldır, ‘İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim’ ilkesiyle yönetiliyor. Bugün Avrupa’nın bir numaralı markası konumundayız ve yenilikçi teknolojilerimizin yanı sıra aynı zamanda kullanım kolaylığı sunan doğa dostu teknoloji ve ürünlerimizle öne çıkıyoruz. İnsanlara hayatı kolaylaştıran ürünler sunuyor, bunu yaparken de en ileri teknoloji ile tasarımın gücünden faydalanıyoruz. Ürünlerimiz, Türkiye geneline yayılan, her il ve ilçede hizmet kalitesi yüksek, 1.100 adet Bosch bayilerinde satışa sunuluyor. Satış sonrası servis hizmetlerimiz ve özelleştirilmiş satış ve pazarlama aktivitelerimizle tüketicilerimizle buluşuyoruz. Her zaman ‘önce müşteri’ ve ‘güven’ diyerek, kazandık. Bosch markasına güven duyan tüm tüketicilerimize bir kez daha teşekkür ederiz”.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/beyaz-esyanin-once-musteri-diyen-markasi-bosch_86873.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!