Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Beylikdüzü'nde Bankayla Muhatap Etmeyen Daireler

Beylikdüzü'nde 40 milyon YTL yatırımla gerçekleştirilen 336 dairelik Ayışığı projesinde, fiyatlar 85 bin YTL ile 270 bin YTL arasında değişiyor. Otel konforu vadeden proje, faiz oranlarının çok yüksek olduğu bu dönemde alıcıları bankayla muhatap etmeden, kendi içinde yaptığı vade farksız taksitlendirme ile projeye olan talebi artırmaya çalışıyor.

Hürriyet Gazetesi
Beylikdüzü'nde Bankayla Muhatap Etmeyen Daireler

Beylikdüzü’nde 40 milyon YTL yatırımla gerçekleştirilen 336 dairelik Ayışığı projesinde, fiyatlar 85 bin YTL ile 270 bin YTL arasında değişiyor. Otel konforu vadeden proje, faiz oranlarının çok yüksek olduğu bu dönemde alıcıları bankayla muhatap etmeden, kendi içinde yaptığı vade farksız taksitlendirme ile projeye olan talebi artırmaya çalışıyor. Böylece projenin yüzde 30 gibi bir bölümünü çoktan satılmış.

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde 40 milyon YTL yatırımla 9 blokta 336 daireden oluşan Ayışığı projesine başladı. Otel konforu vadeden proje, faiz oranlarının çok yüksek olduğu bu dönemde alıcıları bankayla muhatap etmeden, kendi içinde yaptığı vade farksız taksitlendirme ile projeye olan talebi artırmaya çalışıyor. 65 metrekareden 240 metrekareye kadar 19 farklı dairenin bulunduğu projenin böylece yüzde 30 gibi bir bölümünü çoktan satılmış. 85 bin YTL ile 270 bin YTL arasında fiyatlara dairelerin satıldığı projeyi Demir İnşaat’ın sahibi Hamit Demir ile konuştuk.

Ayışığı projesini genel özellikleri ile anlatır mısınız?
1984’ten bu yana, yüzlerce insana yaşam alanları yaratan Demir İnşaat, sektördeki öncülükleriyle, ve müşterileri ile kurduğu uzun soluklu güven ilişkisinden aldığı enerjiyle Beylikdüzü bölgesinde 13 bin metrekare alan üzerinde Ayışığı Sitesi’ni hayata geçiriyor. Yüzde 75’i yeşil alan olarak tasarlanan proje; 7 ve 9 katlı toplam 9 blokta 336 daireden oluşuyor. E-5 karayoluna birkaç dakika mesafede 5 yıldızlı otel konforu sunacak sitede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. 65 metrekareden 240 metrekareye kadar 19 farklı kat planı ile geniş bir yelpazede seçenek imkanı sunuyor.

Konutların özellikleri...
Ankastre mutfak  ürünleri, doğal ahşap veya laminant kaplamalı mutfak-banyo ve portmanto dolapları, banyo ve jakuzi, duvarlar ve saten alçı üzeri su bazlı saten boya, birinci sınıf banyo seramikleri birinci sınıf banyo vitrifiye malzemeleri ve armatürler, birinci sınıf granit ve yer seramikleri, kapalı otopark, 24 saat güvenlik, uydu sistemi, kameralı güvenlik sistemi, görüntülü diyafon sistemi, gizli ışıklı asma tavan, merkezi ADSL erişimi, c30 beton sınıfı, brüt beton.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/beylikduzunde-bankayla-muhatap-etmeyen-daireler_63021.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!