Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bien’in 2019 Yılı Usta Seminerleri Devam Ediyor

Bien, bir haftada 4 şehirde ustalarıyla buluştu. 10 Nisan’da Denizli’de yapılan semineri, 11 Nisan Uşak, 18 Nisan Gaziantep, 19 Nisan Mersin takip etti. Bien’in gerçekleştirdiği seminere birçok seramik ustası katıldı.

yapi.com.tr
Bien’in 2019 Yılı Usta Seminerleri Devam Ediyor

Ustalarını yeni ürünler ve uygulamalar konusunda eğitmek amacıyla seminerler düzenleyen Bien, etkinlikle aracılığıyla iş kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmayı, ustalarla iletişim kurma olanağı da yaratmayı hedefliyor. Bien’in Bölge Bayileri’nin de katıldığı seminerlerde ustalar yeni ürünler ve özellikleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi oldu.

Bien’in Teknik Hizmetler Şefi Cenk Senotay’ın hazırladığı sunumlarla gerçekleşen seminerlerde, Bien’in üretim tesisleri ve ürünlerinin anlatıldığı tanıtım filmi de gösterildi. Senotay; “Ustalar seramik seçmeye çalışan müşterileri yönlendirme konusunda çok etkili. Ustalara ürünlerimizi ne kadar iyi anlatıp onlara ürünleri döşerken hangi konulara dikkat etmeleri gerektiğini belirttiğimizde, işçilik kaliteleri de yükseliyor. Mekânlar daha şık oluyor ve müşteri memnuniyeti de aynı oranda artıyor” dedi.

Cenk Senotay; "Hangi koşullarda, hangi zeminlerde, hangi ürünün kullanılması gerektiği, dış mekan, iç mekan, ortam ve hava koşullarının göz önünde bulundurulması gerektiği, doğru yönlendirmenin ana unsurları. Müşteri memnuniyeti markamız adına çok değerli. Bir alan seramik ile kaplandığında, yani yeni bir yaşam alanı oluşturulduğunda; burada tasarımın ve ürünün kalitesi yüzde 50 oranında önemli ise geri kalan yüzde 50’lik kısım da iyi bir işçiliktir” diyerek sözlerini tamamladı.

Ürünler, ürün özellikleri ve uygulamalar hakkında detaylı bilgiler içeren eğitim programında ustalar sorularına yanıt aldı, isteklerini ve önerilerini aktardılar.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bienin-2019-yili-usta-seminerleri-devam-ediyor_172307.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!