Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bitlis’te Duble Yola Start

İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu ile Bayındırlık ve İskân Bakanı Zeki Ergezen, Bitlis’te yapımına başlanan, Bitlis-Muş Yolayrımı Bölünmüş Devlet Yol

Türkiye



b>İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu ile Bayındırlık ve İskân Bakanı Zeki Ergezen, Bitlis’te yapımına başlanan, Bitlis-Muş Yolayrımı Bölünmüş Devlet Yolu’nun temelini attılar.

Sabah saatlerinde Bitlis Valiliği’ne gelen Bakan Aksu ve Ergezen, yapımına 1999 yılında başlanan Bitlis Merkez Polis Evi’nin açılış törenine katıldılar. Polis Evi'nin açılışının ardından Bitlis-Muş Yolayrımı Bölünmüş Devlet Yolu’nun temel atma törenine katıldılar. İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetinin en önemli projelerinden olan bölünmüş yol projesinin en önemlisinin temelini attıklarını söyledi.

Bayındırlık ve İskân Bakanı Zeki Ergezen ise hükümeti çok zor dönemde devraldıklarını ve hükümetin mevcut borçları ödemek mecburiyetinde olduğunu belirterek, “Çok büyük bir hizmet var. Yarınlarımız aydınlık. Çalma yok, çırpma yok. Paraları kuruşu kuruşuna değerlendirmek için çaba vermekteyiz. Bu sıkıntılar içinde Bitlis’in yatırımlardan pay alması için gayret sarfediyoruz. Çünkü ilimiz Türkiye’de geri kalmış dört şehirden biridir” dedi. Ergezen, yapılacak kavşağın İç Anadolu’yu ve Güneydoğu’yu, İran’a ve Uzakdoğu’ya bağlayacak önemli bir çalışma olduğunu da dile getirdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bitliste-duble-yola-start_4300.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!