Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bitmeyen Hastaneye Açılış Töreni Yapılacak

İzmir'de 2013'de temeli atılan ve 7 kez açılış tarihi değişen şehir hastanesi inşaatı yılan hikayesine dönerken, cumartesi günü İzmir'e gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan bitmeyen hastanenin sadece fizik tedavi bölümünü açacak.

yapi.com.tr
Bitmeyen Hastaneye Açılış Töreni Yapılacak

"Yap-işlet-devret" modeliyle yapılan 2 bin 60 yataklı Bayraklı Şehir Hastanesi’nin temeli 2013 yılında atılmasına rağmen hâlâ bitirilemedi. 30 ayda inşaatın biteceği belirtilen hastane için 2015’te ikinci kez Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla temel atma töreni düzenlendi.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre; yıllardır açılışı yılan hikâyesine dönen hastane için valilik, milletvekilleri, bakanlar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 yılda yedi kez tarih verdi; verilen tarihlerin hiçbiri tutmadı.

Açılışı her seferinde ertelenen hastane için Erdoğan, Kocaeli mitinginde bayram öncesi hastaneyi açacakların müjdeledi. Ancak verilen bu son tarih de yine tutmadı.

Hafta sonu İzmir’e gelecek olan Erdoğan’ın, söz vermesine rağmen inşaat bitmediği için hastanenin sadece fizik tedavi bölümünü göstermelik olarak açacağı öğrenildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bitmeyen-hastaneye-acilis-toreni-yapilacak_197700.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!