Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Blue’Safe Mavi Kale’den 10 Yıl Garanti

Blue’Safe Mavi Kale, boya ve sıva dahil son kat kaplamalı paket sistemlere 10 yıl ürün garantisi veriyor. Bunun yanı sıra paket sistemler için uygulama süreci ve sonrasını kapsayan 2 yıl uygulama garantisi de ekliyor. 2 yıllık uygulama garanti süresi içerisinde malzeme ve uygulama hatalarından dolayı bozulması halinde müşterinin mağduriyeti;

yapi.com.tr
Blue’Safe Mavi Kale’den 10 Yıl Garanti

2004 yılında Kalekim, Mardav ve DOW tarafından pazara sunulan Blue’Safe Mavi Kale, boya ve sıva dahil son kat kaplamalı paket sistemlere 10 yıl ürün garantisi veriyor. Bunun yanısıra paket sistemler için uygulama süreci ve sonrasını kapsayan 2 yıl uygulama garantisi de ekliyor. 2 yıllık uygulama garanti süresi içerisinde malzeme ve uygulama hatalarından dolayı bozulması halinde müşterinin mağduriyeti; işçilik masrafı, bozulan dış cephe mantolama bedeli ya da başka herhangi bir ad altında hiçbir ücret talep edilmeksizin gideriliyor.

10 yıl garantiye sahip Blue’Safe Mavi Kale mantolama paket sistemini oluşturan ürünler şu şekilde sıralanabilir: CE belgesine sahip Shapemate IB, belirteç katkılı Blue’Safe Mavi Kale yapıştırma harcı Kalefix, belirteç katkılı Blue’Safe Mavi Kale sıva harcı Kaleplast, Blue’Safe Mavi Kale file, EOTA standartlarında üretilen Blue’Safe Mavi Kale dübel, yapı köşelerinin daha güçlü olmasını sağlayan Blue’Safe Mavi Kale K- PVC, Blue’Safe Mavi Kale güvencesi ile üretilen son kat kaplama ve boya çözümleri.

Paket sistemin içinde bulunan CE belgeli Shapemate IB ısı yalıtım levhalarının Türkiye’de üretilen diğer CE belgeli XPS ısı yalıtım levhalarına göre ısı iletkenlik değeri daha düşük olduğundan, aynı kalınlıkta malzeme ile yaklaşık yüzde 20 daha iyi bir yalıtım performansı sağlanabiliyor. Mavi Kale son kat kaplamalı paket sistemlerde '10 Yıl Ürün Garantisi'ne dahil olan boya ve dekoratif sıvalar; Silastar, Grenart, Dekor, Dekor Plus, Silikonatex ve Minart üzeri Performa+ ürünleri.

Garantinin geçerli olması için teknik şartnameye göre uygulanmalı

Blue’Safe Mavi Kale paket sistemi garantisinin geçerli olması için ürünün Kalekim &Mardav’ın yayınladığı Teknik Şartname’ye göre uygulanması gerekiyor.

10 yıl garanti uygulamasının alt yapısını desteklemek amacıyla, Mavi Kale paket sistem bileşenlerinden Kalefiks yapıştırma ve Kaleplast sıva harçlarında 'belirteç katkı' kullanılıyor. Belirteç katkı, Türkiye’de ilk defa Kalekim tarafından geliştirilen ve patenti Kalekim'e ait olan özel bir hammadde sistemi. Bu sayede, uygulamanın üzerinden çok uzun yıllar geçtikten sonra bile, uygulamada kullanılan ürünler ayırt edilebiliyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/bluesafe-mavi-kaleden-10-yil-garanti_83923.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!