Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bodrum Ödenekte İlk Sırayı Aldı

AKP Muğla Milletvekili Yüksel Özden, 2009 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kanalizasyon ve alt yapı yatırımları için 5 milyon 820 bin lira yardım gönderildiğini belirterek, "Bakanlık tarafından belediyelere gönderilen ödenek miktarında ilk sırayı Bodrum Yarımadası aldı. Gönderilen 5 milyon 820 bin liralık ödeneğin 4 milyon 930 bin

Hürriyet EGE
Bodrum Ödenekte İlk Sırayı Aldı

AKP Muğla Milletvekili Yüksel Özden, 2009 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kanalizasyon ve alt yapı yatırımları için 5 milyon 820 bin lira yardım gönderildiğini belirterek, "Bakanlık tarafından belediyelere gönderilen ödenek miktarında ilk sırayı Bodrum Yarımadası aldı. Gönderilen 5 milyon 820 bin liralık ödeneğin 4 milyon 930 bin liralık kısmı Bodrum Yarımadasını ayrılırken, geri kalan kısmı ise Kavaklıdere, İl Özel İdaresi, Marmaris Bozburun ve merkeze bağlı Çiftlik belediyesine aktarıldı" dedi.

Özden, kaynakların büyük bölümünün yol, su, katı atık ve kanalizasyon yapımında kullanıldığını söyledi, "Turizm bölgesi ilçe ve beldelerimizin alt yapı sorunlarını en kısa zamanda tamamen çözmek, Avrupa’nın ve dünyanın en sorunsuz tatil merkezleri haline gelmeleri için kaynak aktarımını hızlandırmayı planlıyoruz. Bu nedenle ilgili belediyeler, köyler ve turizm merkezlerinin sorunlarının çözüleceği projelerin hızla hazırlanması ve bakanlığa iletilmesi için yoğun gayret gösteriyoruz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bodrum-odenekte-ilk-sirayi-aldi_71702.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!