Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Torba'da Kaçak İskele İsyanı

Bodrum'da 5 Yıldızlı Yıkım

Bodrum'un Torba sahilinde, 5 yıldızlı bir otel tarafından inşa edilen kaçak iskele, jandarma ekiplerince yıkıldı. Korkuluk, kapı ve duvarları yüzünden, halka açık olan sahil şeridinin tam ortasını kaplayan kaçak iskelenin yıkımını turistler de izledi.

Vatan Gazetesi
Bodrum'da 5 Yıldızlı Yıkım

Bodrum'un Torba sahilinde, 5 yıldızlı bir otel tarafından inşa edilen kaçak iskele, jandarma ekiplerince yıkıldı. Korkuluk, kapı ve duvarları yüzünden, halka açık olan sahil şeridinin tam ortasını kaplayan kaçak iskelenin yıkımını turistler de izledi. Bodrum Belediye Başkanı DP’li Mehmet Kocadon, "Kimse kanunların üzerinde değil. İki yıl önce de aynı iskeleler hakkında zabıt tutulup, mahkemeye verilmiş ve dava sürüyor. Amacımız Bodrum sahillerini tamamen kamuoyuna açıp AB standartlarında mavi bayraklı plajlar koylar yaratmak. Her isteyen kafasına göre proje yaparsa sahillerdeki karmaşa sona ermez" dedi.

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde yaklaşık 20 yıldır faaliyet yürüten 5 yıldızlı Clup Voyage Tatil Köyü’nün birkaç ay önce koyun en güzel kumsalının ve yürüyüş yolunun bulunduğu halka açık plajın tam ortasına iskele yapması tepki çekti. Geçen Cumartesi günü, otel yetkililerince halkın kullanımına tamamen kapatılan sahilde Kaymakam Abdullah Kalkan’ın talimatı üzerine Mal Müdürlüğü ve jandarma ekipleri ayrı ayrı inceleme yapıp tutanak tuttuldu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bodrumda-5-yildizli-yikim_68756.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!