Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bölge Lideri Olan Schneider Electric Türkiye ETKS Pazarında Büyüyecek

Kısa bir süre önce Schneider Electric’in Balkanlar ve Ortadoğu Bölgesi’ndeki liderlik pozisyonunu üstlenen Schneider Electric Türkiye, 2010 yılında ETKS Elektrik Tesisat Kontrol Sistemleri pazarında daha da büyümeyi hedefliyor.

yapi.com.tr
Bölge Lideri Olan Schneider Electric Türkiye ETKS Pazarında Büyüyecek

ısa bir süre önce Schneider Electric’in Balkanlar ve Ortadoğu Bölgesi’ndeki liderlik  pozisyonunu  üstlenen  Schneider Electric Türkiye, 2010 yılında ETKS Elektrik Tesisat Kontrol Sistemleri pazarında daha da büyümeyi hedefliyor.

Schneider Electric tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye’deki yöneticiler Balkanlar ve Orta Doğu Bölgesi’nde, lider pozisyonunda, yeni görevlere atandılar. Bu kapsamda, ETKS Türkiye Satış Direktörü Alper Tuncer, Balkanlar ve Orta Doğu İş Geliştirme Direktörlüğü görevine getirildi. Türkiye’de Alçak Gerilim Ürün Bayileri ve ETKS Bayilerinin yönetimini  kapsayan Güç Ürünleri Genel Müdür Yardımcılığı görevine ise Bora Tuncer atandı.

Alper Tuncer, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, yeni görev kapsamı hakkında bilgi verdi ve ETKS pazarı odaklı olarak 2009 yılını değerlendirdi. Alper Tuncer, “2009 yılında Pazar payımızı önemli bir oranda artırdık. Bundan sonra Türkiye’de ETKS sektöründe edindiğim deneyimleri, Balkanlar ve Orta Doğu Bölgesi’ndeki pazara aktaracağım” dedi.

2009 yılında Türkiye pazarında kat edilen yol ve hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Alper Tuncer, gerçekleştirdikleri ETKS eğitimlerinin de başarılarında önemli bir rol oynadığının altını çizdi. Alper Tuncer, “ETKS alanında verdiğimiz eğitimlerle, başta İstanbul, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlerimiz olmak üzere, toplam 1200 kişiye ulaştık”dedi. Başarılı çalışmalarını, Balkanlar ve Orta Doğu İş Geliştirme Direktörü olarak sürdürecek olan Alper Tuncer, ETKS Elektrik Tesisat Kontrol Sistemleri pazarının bölgede geliştirilmesinde anahtar rol oynayacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Schneider Electric Güç Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Bora Tuncer ise, Schneider Electric’in 2010 yılında ETKS sektöründeki büyüme hedefleri hakkında bilgi verdi.  Bora Tuncer, “Schneider Electric tüm dünyada ETKS pazarına yatırımlarını sürdürmektedir. Buna paralel olarak, Türkiye’de de ETKS pazarındaki payımızı artırmayı ve  büyüme sürecini devam ettirmeyi hedefliyoruz. Pazarlama faaliyetlerimiz aynı şekilde devam edecek. Anahtar-priz serilerimiz ve Unica Wireless, Ev Otomasyon Sistemleri çözümleri ile 2010 yılında, pazarda önemli bir yer edineceğiz” dedi.

Schneider Electric’in Çiğli fabrikası ile ilgili olarak da bilgi veren Bora Tuncer, “Sadece ETKS sektöründe faaliyet gösteren Çiğli fabrikamız, 300 fabrika çalışanı ve yıllık 15 milyon adet üretim hacmi ile, 2010 yılında da anahtar priz üretim merkezimiz olmaya devam edecek. Çiğli fabrikamız ile sadece Türkiye’ye değil, başta Doğu-Kuzey Avrupa ve Balkan ülkeleri olmak üzere birçok ülkeye ulaşıyor ve pazardaki etkinliğimizi artırıyoruz. Sadece anahtar ve priz konusunda çalışan profesyonel bir Ar-Ge ekibimiz var. Türk insanının emeğiyle ve yetkinlikleriyle üretilen anahtar prizlerimizin yüzde 51’inden fazlası ihraç ediliyor. 2010 yılında da ihracat hacmimiz daha da artacak. Bu bizler için gurur verici” dedi.

Türkiye’de gerçekleştirilen eğitimlerin 2010 yılında da aynı hızla devam edeceğini vurgulayan Bora Tuncer, “Gerçekleştirdiğimiz ‘Elektrik İç Tesisat Eğitimleri’ ile yine Elektrik teknisyenleri ve montajcılarına ulaşacağız. Böylelikle, katılımcılar, uygulamalara yönelik etkin bilgiler alarak, son kullanıcılara daha verimli çözüm sağlayabilecekler” dedi.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/bolge-lideri-olan-schneider-electric-turkiye-etks-pazarinda-buyuyecek_75998.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!