Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bolu Dağı, Eski Günlerine Dönecek

Açılan tünellerle cazibesini kaybeden Bolu Dağı ile ilgili çalışmalar sürüyor. AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Bolu Dağı'nın turizme kazandırılması yönünde çalışmaların sürdüğünü, bunun için D-100 Karayolu'yla ilgili olarak Ulaştırma Bakanı'ndan söz aldığını söyledi.

Zaman Gazetesi



çılan tünellerle cazibesini kaybeden Bolu Dağı ile ilgili çalışmalar sürüyor. AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Bolu Dağı'nın turizme kazandırılması yönünde çalışmaların sürdüğünü, bunun için D-100 Karayolu'yla ilgili olarak Ulaştırma Bakanı'ndan söz aldığını söyledi.

Kaşıkoğlu, Düzce'de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Kaşıkoğlu, Bolu Dağı Tüneli'nin açılmasının ardından, D-100 Karayolu Bolu Dağı'nın turizme kazandırılması çalışmalarına devam edildiğini ve gece aydınlatmalarının yapılması için bakanlıktan söz aldıklarını söyledi.

AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Düzce'de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Kaşıkoğlu,  "Herkes, tünel açıldığında D-100 Karayolu Bolu Dağı'nın biteceğini söyledi. Bolu Dağı eşsiz manzarasıyla kesinlikle bitmez. Belki araç yoğunluğu azalmış olabilir, ama buranın bitmesini kimse beklemesin. Buranın aydınlatılmasının sağlanması için bakanlıktan söz aldık. Bizim öncelikli hedefimiz duble yol çalışmaları. İstanbul'dan çıkıldığında D-100 Karayolu da tıpkı ikinci bir otoyol gibi kullanılabilecek. Bu manzarayı görmeden kimse geçip gitmek istemez." dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bolu-dagi-eski-gunlerine-donecek-_75963.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!