Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bolu'da Ruhsatsız Kilise Ev Mühürlendi

Bolu'da çoğunlukla Hristiyan vatandaşların ibadetlerini ettiği kilise ev izinsiz olduğu nedeniyle Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından mühürlendi.

yapi.com.tr
Bolu'da Ruhsatsız Kilise Ev Mühürlendi

Bolu'da çoğunluğu İran'lı ve Irak'lı sığınmacılardan meydana gelen Hristiyan vatandaşların ibadetlerini yaptığı kilise ev izinsiz olduğu nedeniyle Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından mühürlendi.

Bolu'nun Sesi Gazetesi'nde yer alan habere göre; ağırlıklı olarak İran'lı ve Irak'lı olduğu tespit edilen Hıristiyan sığınmacı vatandaşların ibadet ihtiyacını gidermek için kendi imkanlarıyla açtıkları kilise ev, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince izinsiz olduğu nedeniyle mühürlendi. Kilise evin Tabaklar Mahallesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin karşısındaki bir apartman dairesinde olduğu ifade edildi. Kilise ev olarak hizmet veren ibadethanenin tekrar faaliyete açılması için kilise görevlisi İranlı Papaz, Emniyet Müdürlüğü ve Bolu Belediyesi'ne başvuruda bulunarak kilise evin açılmasını istedi.

Bolu Belediye yetkilileri konu hakkında kendilerinin yasal sorumluluklarının olmadığını ve bu konunun kendi sorumluluklarının dışında olduğunu gerekçe göstererek herhangi bir işlem gerçekleştiremeyeceklerini kilise görevlisine haber verdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/boluda-ruhsatsiz-kilise-ev-muhurlendi_173079.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!