Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

'Bomonti Mutlaka Bizim Olacak'

Global Holding iştiraklerinden Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Türkmen, yeniden ihaleye çıkan Bomonti Bira Fabrikası'nın tahsisi için 'Her şeyi yaparız' dedi.

Sabah Gazetesi
'Bomonti Mutlaka Bizim Olacak'

lobal Holding iştiraklerinden Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Türkmen, yeniden ihaleye çıkan Bomonti Bira Fabrikası'nın tahsisi için 'Her şeyi yaparız' dedi.

Global Yatırım Holding iştiraki olarak kurulan Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Türkmen, Bomonti Bira Fabrikası'nın işletme hakkı devrini 'kesinlikle' alacaklarını söyledi. Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç tarafından 'fiyatı içine sinmediği' gerekçesi ile iptal edilen Bomonti ihalesinin gelecek pazartesi tekrar edileceğini hatırlatan Türkmen, "Global, Bomonti'ye 12.7 milyon YTL vermiş, tahsise hak kazanmıştı. Yeni ihaleye de katılacağız ve Bomonti, mutlaka bizim olacak. Bunun için her şeyi yaparız" diye konuştu. Global, Bomonti tahsisinin iptalini, fabrikayı 300 milyon YTL yatırımla beş yıldızlı otel ve kongre merkezine dönüştüreceğini açıkladığı basın toplantısını yaptığı gün öğrenmişti.

'ÇELEBİ İLE ORTAĞIZ'

"Çelebi ile ortağız. İhaleye de daha önce olduğu gibi yine birlikte katılıyoruz" diyen Türkmen, Galataport'la ilgili olarak da şunları söyledi: "Galataport çok daha pahalı ve büyük bir proje. Ben önce Galataport'a, sonra Bomonti'ye aşığım. Ancak, Pera GYO, tek başına bu kadar büyük bir projenin altından kalkamaz. Global ise Galataport'un da yenilenecek ihalesine kesinlikle katılacağını ve onu da almak istediğini söylüyor."

http://www.yapi.com.tr/haberler/bomonti-mutlaka-bizim-olacak_48530.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!