Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bomonti'yi Keşfetti Şimdi Taksim'e Çıkartma Yapıyor

Şişli Bomonti'de gerçekleştirdiği projelerle dönüşüme öncülük eden Ofton İnşaat, şimdi de yüzünü Taksim'e döndü. Ofton, Taksim'de bulunan eski Andromeda diskosunun yerine 150 suit daireden oluşan 21 katlı Elysium Suits Taksim projesine start verdi. 45 milyon dolara malolması beklenen ve 70 milyon dolarlık ciro hedeflenen projede, dairelerin

Sabah EMLAK
Bomonti'yi Keşfetti Şimdi Taksim'e Çıkartma Yapıyor

Şişli Bomonti'de gerçekleştirdiği projelerle dönüşüme öncülük eden Ofton İnşaat, şimdi de yüzünü Taksim'e döndü. Ofton, Taksim'de bulunan eski Andromeda diskosunun yerine 150 suit daireden oluşan 21 katlı Elysium Suits Taksim projesine start verdi. 45 milyon dolara malolması beklenen ve 70 milyon dolarlık ciro hedeflenen projede, dairelerin metrekaresi ise 3 bin 800 ile 6 bin 800 dolar arasında satışa çıkacak.

Rezidansı Alman HSG işletecek

Ofton İnşaat, Elysium Suits Taksim projesinin karşına bu yıl içinde inşa edeceği 60 rezidanslık ikinci bir projenin daha hazırlıklarını yapıyor. Şirket ayrıca Kasımpaşa'da 300 yataklı 4 ya da 5 yıldızlı bir otel projesine de 2010 yılında başlayacak. Ofton İnşaat Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, Elysium Suits Taksim projesinde 5 yıldızlı otel şartlarında 24 saat rezidans hizmeti sunulacağını, Alman HSG firmasıyla ön anlaşma yaptıkları açıklıyor. Altun, rezidans hizmet bedellerinin bölgedeki diğer rezidanslara göre daha makul düzeyde olacağını kaydediyor. İnşaat maliyetlerinde kriz nedeniyle bir miktar düşüş yaşandığına değinen Altun, bu düşüşü müşteriye yansıtacaklarını belirtiyor.

İsmail Hakkı AltunTaksim'de projelerin devamı gelecek

Taksim'de yeni projelerinde sırada olduğunu açıklayan Altun, 2009 içinde Elysium Suits Taksim projesinin hemen karşısında 60 rezidanslık bir projeye, 2010 yılında da Kasımpaşa'da 300 yataklı 4 ya da 5 yıldızlı bir otel projesine başlayacaklarını ifade etti.

Likör arazisinde işbaşı nisanda

Eski Likör fabrikası arazisinde yüzde 20'lik paya sahip olan Ofton İnşaat'ın Eş Başkanı Altun, bu arazi üzerine yapılacak projelerin tamamlanmak üzere olduğunu söylüyor. Önümüzdeki 1 ay içerisinde ruhsat işlemlerinin tamamlanacağını ve nisan ayında hafriyat işlemlerine başlayacaklarını anlatan Altun, projenin 330 metre yüksekliğiyli İstanbul'un sembol binalarından biri olacağını vurguluyor. Proje çarşı, ofis ve rezidans katlarından oluşuyor.

Ofton, Taşyapı, IC Grup Bomonti için buluştu

Yaklaşık 10 gün önce bir araya gelen Ofton İnşaat, IC Grup ve Taşyapı temsilcileri Bomonti'de ortak satış politikası, imalat ve kalite anlayışı ile planlı gelişme için yol haritası oluşturma çalışmaları başlattı. Taraflar bu hafta yeniden bir araya gelecek. Altun, Şişli Belediye'sinin de projeye olumlu yaklaştığını açıkldı.

Hoffmann'ın Bomonti projesini devralabiliriz

Taş Yapı ve IC Grup yetkilileriyle yaptıkları görüşmede projelerini durduran Hoffman İnşaat'ın Bomonti'de ki Palms Studios projesini de ele aldıklarını kaydeden Altun, Hoffmann ve bu projenin arsa sahibi ile görüşmeler yaparak bu projeyi de bizim aramıza katarak, yeniden yeşertebiliriz. Anlaşabilirsek belki aramızdan biri bu projeyi devralabilir ya da ortak olarak bu projeyi devralabiliriz" diyor. Altun, bu konuda fikir egzersizleri yaptıklarını, henüz ne Hoffmann'la ne de projenin yapıldığı arsanın sahibiyle temasa geçmediklerini söylüyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bomontiyi-kesfetti-simdi-taksime-cikartma-yapiyor_66956.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!