Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Borusan Boru' dan Antalya ve Van' da 300 Tesisatçıya Eğitim

Borusan Boru, Antalya ve Van bölgelerindeki tesisatçılara, çelik boruların doğru uygulama teknikleri hakkında bilgiler verdiği eğitim seminerinde,

Borusan Boru
Borusan Boru' dan Antalya ve Van' da 300 Tesisatçıya Eğitim

b>Borusan Boru, Antalya ve Van bölgelerindeki tesisatçılara, çelik boruların doğru uygulama teknikleri hakkında bilgiler verdiği eğitim seminerinde, yeni ürünlerini ve bu ürünlerin teknik özelliklerini anlattı. Her iki ilde toplam 300 kişinin katıldığı seminerde Borusan Boru ürünleri tanıtıldı.

Temmuz 2003, İstanbul; Boyuna kaynaklı çelik boru sektöründe Avrupa'nın 5 büyük üreticisinden biri olan Borusan Boru, tesisatçı eğitimlerine devam ediyor. Bu bağlamda kuruluş, bu yıl ilk ikisini İzmit ve İzmir'de gerçekleştirdiği seminerlerin üçüncü ve dördüncüsünü Antalya ve Van bölgelerindeki tesisatçılar için de düzenledi. Teknik bilgilerin yanı sıra, boru döşemesi konusunda doğru uygulama tekniklerinin anlatıldığı ve Borusan Boru ürünlerinin tanıtıldığı eğitim seminerlerine, toplam 300 tesisatçı katıldı.

Eğitim seminerlerini Borusan Boru Satış Müdürü Tayfun Karaalp, Borusan Boru Müşteri İlişkileri Birim Yöneticisi Kazım Tokel, Satış birim yöneticisi Nedim Yalt, Pazarlama uzmanı Güzin Tezcanlı ve Daniş Ekim verdi. Konuşmacılar, eğitimin yanında tesisatçılara çelik boruların teknik özelliklerini anlattı; plastik boru grubunda yer alan Thermo-Yer yerden ısıtma, Thermo-PEX radyatörlü sistem boruları, özel doğalgaz boruları ve PPRC tesisat borularının da tanıtımını gerçekleştirdi.

Seminerlerde yeni ürünler de tanıtıldı

Borusan Plastik Boru grubunda yer alan Thermo-Yer, naturel renkli PPRC Tip 3 hammaddesinden üretiliyor. Yerden Isıtma Sistemlerinde kullanılmak üzere tasarlanan Thermo-Yer, 16 mm dış çap ve 2.0 mm et kalınlığına sahip. Thermo-Yer'in kullanım alanları arasında toplu konutlar, oturma amaçlı diğer konutlar, geniş alanlar (hangar, havaalanı, futbol sahaları), atölye, klinik, hastane ve okullar, fabrika, tiyatro, camiler, havuz ve hamamlar, sera, bahçe sulama ve tarım işletmeleri, köprü ve hemzemin geçitler bulunuyor.

Thermo-PEX mobil sistem boruları ise, özellikle ısıtma, soğutma, her tür akışkan nakline uygun, moleküler çapraz bağlama prosesi ile mekanik özellikleri geliştirilmiş polimer esaslı bir boru sistemi. Thermo-PEX, Radyatör Tesisatları (Mobil Sistem) ile Yerden Isıtma sistemlerinde kullanılıyor. Thermo-PEX'in avantajları arasında 100/+100oC olan geniş çalışma sıcaklığı aralığı, yüksek akışkan hızı nedeniyle pürüzsüz yüzey, çatlama ve darbeye karşı iyi dayanım, mükemmel esneklik ve korozyona dayanıklılık bulunuyor.

1995 yılından bu yana Borusan Boru tarafından üretilen, PPRC Boru ve Fitting Sistemleri ise, termoplastik özelliğe sahip 'Polipropilen Random Kopolimer" (PPRC Tip 3) malzemeden üretiliyor. Yüksek moleküler özellik ve yüksek sıcaklık stabilizasyonuna sahip olan bu hammaddenin, sıcaklık ve basınç altında benzerlerine göre daha fazla avantajı bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/borusan-boru-dan-antalya-ve-van-da-300-tesisatciya-egitim_5291.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!