Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Borusan Boru Doğalgaz İçin Kayseri' de

Altyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiği Kayseri ve çevre illeri doğalgazlı yaşama hazırlanıyor. Bu konuda ürün, hizmet ve çözüm sunan fir

Borusan Boru
1 Borusan Boru Doğalgaz İçin Kayseri' de

b>Altyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiği Kayseri ve çevre illeri doğalgazlı yaşama hazırlanıyor. Bu konuda ürün, hizmet ve çözüm sunan firmalar ile ihtiyaç sahiplerini biraraya getirmeyi hedefleyen ve ikincisi düzenlenen "Uluslararası Doğalgaz Fuarı"na katılan Borusan Boru, fuar ziyaretçilerine ürünlerini tanıttı.

Doğalgaz konusunda uluslararası anlamda bilgi birikimi ve tecrübeye sahip olan Borusan Boru, aynı alanda çok sayıda uzman firmanın da yer aldığı, 3-7 Eylül tarihlerinde Kayseri'de düzenlenen "Uluslararası Doğalgaz Fuarı"na katıldı. Türkiye'de enerji atağının başladığı ve doğalgaz hattı projelerinin hızla sürdüğü dönemde ikincisi gerçekleştirilen fuarda, özellikle bu projelerde kullanılan ürünlerini tanıtan Borusan Boru standına ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.
İnşaat teknolojilerindeki gelişmeleri takip ederek bu sektördeki ihtiyaçları anlayan ve bu çerçevede çözümler geliştiren Borusan Boru, standını ziyaret eden sektör uzmanlarını ve son kullanıcıları, doğal gaz boruları başta olmak üzere Thermo-Yer yerden ısıtma, Thermo-PEX radyatörlü sistem boruları ve PPRC tesisat boruları ürünleri hakkında bilgilendirdi.
Kayseri ve çevresinde doğalgaz kullanan illerin sayısı hızla artacak.

Kayseri ve Konya sanayi bölgelerine doğal gaz ulaştıran Doğu Anadolu Gaz İletim Hattı'nda Doğubayazıt-Erzurum, Erzurum-Sivas (İmranlı), Sivas(İmranlı)-Kayseri, Kayseri-Ankara ve Kayseri-Konya-Seydişehir olmak üzere 5 bölüm bulunuyor. Tüm bölümlerin tamamlanmasıyla, 2001 yılında İran'dan alımına başlanan doğalgazın, Kayseri ve çevresinde yer alan toplam 15 ile ulaşması mümkün olacak.

Şehir içi dağıtım hatları, bina içi tesisatlar ve petrol iletim hatları projelerinde kullanılan özel doğalgaz boruları imal eden Borusan Boru, bu gelişmelerin merkezinde yer alan ve sektörü yeni pazarlarla buluşturan Kayseri "Uluslararası Doğalgaz Fuarı"na katılarak ürünleri ile ilgili bilgileri sektöre aktarma fırsatı buldu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/borusan-boru-dogalgaz-icin-kayseri-de_5757.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • ben kırıkkalede toptancılık yapıyorum, dogal gaz malzemesı uzerıne gaz borusu da satmak ıstıyorum nasıl yardımcı olursunuz? adoyasso@hotmail.com YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!