Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Borusan Boru Mesleki Gelişimde de Öncü

Eğitimin yaşam boyu sürmesi gereken bir süreç olduğuna inanan Borusan Boru, akademik dünya - sanayi işbirliğine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

yapitr.com



b>Eğitimin yaşam boyu sürmesi gereken bir süreç olduğuna inanan Borusan Boru, akademik dünya - sanayi işbirliğine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Düzenlediği eğitim seminerleri, fabrika gezileri ve sponsor olduğu yarışmalarla katkılarını sürdürüyor. Meslek liseleri ziyaretlerinde 250 öğrenci ile bir araya gelen Borusan Boru, tesisatçı eğitim seminerleri aracılığıyla 800 tesisatçının mesleki gelişimine destek oldu.

Teori ile pratik arasında bir köprü oluşturmayı amaçlayan eğitim seminerleri meslek liseleri ziyaretleri ve meslek seçimlerini tesisatçılıktan yana yapmış kişilerle biraraya gelmek suretiyle iki ayrı koldan devam ediyor. Borusan Boru bu eğitimlerde, doğru uygulama tekniklerinin kullanılmasını gösteriyor ve ürünlerini tanıtıcı eğitimler veriyor. Bu yıl İzmir, İzmit, Antalya ve Van'da seminerler gerçekleştiren Borusan Boru, her seminerde yaklaşık 200 tesisatçı ile bir araya gelme fırsatı buldu.

Eğitime katkının sınırlarını yurtdışına da taşıyan Borusan Boru, İstanbul Teknik Üniversitesi Proje Yarışmaları Merkezi (PROYAM) Organizasyonu kapsamında, bu yıl uluslararası platforma taşınan yarışmaya resmi sponsor oldu. Yarışmanın katılımcıları, projelerinde yüzde 70 Borusan Boru ürünleri kullanarak "Uluslararası Öğrenci Enformasyon Merkezi"ni dizayn ettiler.

Borusan Boru Genel Müdürü Bülent Demircioğlu konu ile ilgili şöyle konuştu;

Geleceğin mimarları ve inşaat mühendislerinin, şimdiye kadar edindikleri bilgileri yaratıcı bir şekilde değerlendirebilecekleri ve nihai kullanıcı olan tesisatçılara ulaşacak bir zemin yarattığımız için mutluyuz. Bundan sonra projelerimizi hızla sürdüreceğiz. Çelik konstrüksiyon elemanlarının mimari projelerde kullanımını yaygınlaştırmak, üniversite sanayi işbirliğini arttırmak ve öğrencilerin vizyonlarını geliştirmek için çalışmalarımız devam ediyor.

Sektöründe öncü rol üstlenen Borusan Boru, bilgi paylaşımına olanak tanıyan projelerini sürdürmeyi, sektörün gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/borusan-boru-mesleki-gelisimde-de-oncu_6983.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!