Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bosch Termoteknik Farklı Alanlarda Birincilikler Elde Etti

Termoteknik iş kolunda yer alan Bosch Termoteknik, 5 yıldır Bosch markalı yoğuşmalı kombi liderliği ile birlikte, ihracat, Ar-Ge merkezi ve sosyal medya alanlarında da birinciliklere sahip oldu.

yapi.com.tr
Bosch Termoteknik Farklı Alanlarda Birincilikler Elde Etti

Bosch Grubu’nun termoteknik iş kolunda faaliyet gösteren şirketi Bosch Termoteknik, İngiliz BRG Building Solutions firması tarafından 2017 yılında Avrupa Isıtıcı Pazarına ilişkin olarak yayımlanan raporuna göre, yoğuşmalı kombi kategorisinde Bosch markasıyla pazarda liderliğini* 5 sene üstüste elinde bulunduruyor. Bosch 2017 yılı genelinde sektörde birinci olurken, yoğuşmalı kombide son kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen kombi oldu.

2018 yılında 8.000.000‘nuncu kombiyi üreten, 25 yıldır kendi ürünlerini tasarlayan ve Türkiye ihracat dengesine katkı sağlayan Bosch Termoteknik; 2018 yılını İklimlendirme Sanayi İhracat Sektör Lideri olarak kapattı. Bosch Termoteknik Pazarlama Direktörü Ali Aktaş ihracat şampiyonluğu ile ilgili “Bosch Grubu"nun önemli ihracat üslerinden Bosch Termoteknik Türkiye olarak, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından ‘2017 İklimlendirme Sanayi İhracatı Birincisi’ ödülüne layık görüldük.

Bununla birlikte; 2018 yılında İklimlendirme Sanayi İhracatçılar Birliği (İSİB) tarafından iklimlendirme sektöründe en çok ihracat yapan ve en çok kombi-su ısıtıcısı ihracatı yapan firma olarak 'İklimlendirme Sektöründe En Çok İhracat Yapan Firma’ ve ‘En Çok Kombi ve Su Isıtıcısı İhracatı Yapan Firma’ dalında 2 ayrı ödül aldık. Bosch Termoteknik, üstün teknolojisi ve ürün portföyüne kattığı yeni ürünlerle dünya pazarındaki konumunu her geçen yıl güçlendiriyor ve geniş bir coğrafyada yarattığı başarısıyla takdir görmek bizi de sevindiriyor” dedi.

Bosch Termoteknik’in Ar-Ge Merkezi, inovasyona yaptığı yatırımlarla, üst üste 4. kez sektörünün en başarılı Ar-Ge Merkezi seçildi.

İklimlendirme sektöründeki yenilikçi bakış açısıyla Bosch Termoteknoloji, aktif olarak kullandığı ve çeşitli içeriklerle beslediği sosyal medya hesaplarıyla da başarılı bir yıl geçirdi. 2018 yılında tüm sosyal medya platformları; Facebook, Instagram, Twitter ve YouTube aktif kullanılarak 20 milyon kullanıcıya erişim sağlandı. Aralık 2018 BoomSocial verileri ve BoomSonar teknolojileriyle hazırlanan SocialBrands** sıralamasına göre sektöründe lider olan Bosch Termoteknoloji, bu başarısını Top100 listesine girerek sektörün dışına da taşıdı.

Tasarım ödülü Reddot’a sahip olan Bosch’un Condens 7000i W kombisi, ergonomik yapısı sayesinde çok az yer kaplıyor. Ön kapağı dayanıklı ve kırılmaz camdan yapılan kombi, modern tasarımı ile de dikkat çekiyor ve siyah ve beyaz alternatifiyle iki farklı renk seçeneğine sahip.

*İngiliz BRG Building Solutions firması tarafından Avrupa Isıtıcı Pazarına ilişkin olarak yayımlanan 2013,2014,2015,2016 ve 2017 raporlarına göre Bosch markalı yoğuşmalı kombiler Pazar lideridir.

**BoomSocial sosyal marka endeksi Ocak raporu verilerine göre Bosch Termoteknoloji tüm sosyal medya platformlarında ısıtma ve sogutma kategorsinde 1. olmuştur.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bosch-termoteknik-farkli-alanlarda-birincilikler-elde-etti_170899.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!