Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bosch'ta Yönetim Değişikliği

Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Dr. Klaus Peter Fouquet'nin Almanya'da yeni göreve atanması ile boşalan Genel Müdürlük pozisyonuna M.Gürc

yapitr/Murat UYMUŞLAR
Bosch'ta Yönetim Değişikliği

b>Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Dr. Klaus Peter Fouquet'nin Almanya'da yeni göreve atanması ile boşalan Genel Müdürlük pozisyonuna M.Gürcan Karakaş getirildi.

1998 yılından bugüne Bosch Genel Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Dr. Klaus Peter Fouquet, Bosch'un Almanya'daki merkezinde bulunan Otomotiv Satış Sonrası Hizmetlerin Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı (Executive Vice President) olarak terfi etti.

Dr. Klaus Peter Fouquet'nin yeni görevi nedeniyle boşalan Genel Müdürlük görevine, halen Ticari Satışlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan M. Gürcan Karakaş getirildi. Karakaş, Bosch'u Türkiye'de temsil etme görevini 1 Eylül 2004 tarihinden itibaren üstlenecek.

1965 yılında Antalya Akseki'de dünyaya gelen M. Gürcan Karakaş, ilk ve orta öğrenimini Almanya'da tamamladıktan sonra 1988 yılında ODTÜ Makine Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl, meslek yaşamına ASELSAN'da CAD/CAM Mühendisi olarak atılan M. Gürcan Karakaş, 1990 yılında Bosch firmasında çalışmaya başladı.

Son 14 yılda Bosch'un Almanya, Bursa ve İstanbul operasyonlarında çeşitli kademelerde görev yapan M. Gürcan Karakaş, Eylül 2002 tarihinden bu yana İstanbul Satış ve Pazarlama Bölümünde Ticari Satışlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor.

Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (Taysad) Yönetim Kurulu Üyesi olan M. Gürcan Karakaş, Bosch'un sektörel sivil toplum örgütleri ile ilişkilerinde aktif rol alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/boschta-yonetim-degisikligi_15581.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!