Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bostanlı-Kuş Cenneti Arasına Bisiklet Yolu

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kıyı bandı ve rekreasyon alanı düzenlemelerinde bisikletseverler için oluşturduğu özel yollara bir yenisi daha ekleniyor. İnciraltı'ndan Bostanlı'ya kadar sahil şeridini bisiklet yolları ile çeviren İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Çiğli aksı boyunca İzmir Kuş Cenneti'ne kadar olan sahil şeridinde yeni bir

Yeni Asır Gazetesi
Bostanlı-Kuş Cenneti Arasına Bisiklet Yolu

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kıyı bandı ve rekreasyon alanı düzenlemelerinde bisikletseverler için oluşturduğu özel yollara bir yenisi daha ekleniyor. İnciraltı'ndan Bostanlı'ya kadar sahil şeridini bisiklet yolları ile çeviren İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Çiğli aksı boyunca İzmir Kuş Cenneti'ne kadar olan sahil şeridinde yeni bir bisiklet yolu oluşturuyor.

Yol tamamlandığında 20 kilometrelik sahil şeridini bisikletleriyle dolaşma imkanı bulacak İzmirliler; flamingo, pelikan ve balıkçıl gibi su kuşlarının muhteşem gösterisi eşliğinde doğada hoşça vakit geçirebilecekler.

Oluşturulan bisiklet yolu, sonbaharda açılması planlanan Türkiye'nin en büyük doğal yaşam parklarından biri olacak Sasalı Doğal Yaşam Parkı'na da ulaşımı sağlayacak. Yolun alt yapı çalışmalarının sürdüğünü belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, en kısa sürede bisiklet yolunun hizmete gireceğini vurguladılar.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bostanli-kus-cenneti-arasina-bisiklet-yolu_63272.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!