Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

B&T Plus’tan Teknolojik Tasarımlar

B&T Design’ın yeni markası B&T Plus, teknoloji, trend ve tasarımı buluşturdu. Koleksiyonun, Talip Aysan imzalı, Tech ve Fil adlı ürünleri, özellikl

NTV-MSNBC



b>B&T Design’ın yeni markası B&T Plus, teknoloji, trend ve tasarımı buluşturdu. Koleksiyonun, Talip Aysan imzalı, Tech ve Fil adlı ürünleri, özellikle teknoloji meraklılarına hitap ediyor.

1993 yılından bu yana kaliteli masa ve sandalyeleriyle tanınan B&T Design ürünlerine, B&T Plus adını taşıyan yeni bir marka daha eklendi. B&T Plus, ünlü tasarımcılar tarafından, tasarım odaklı malzemelerle yaratılan özel bir koleksiyondan oluşuyor. Firmanın yeni tasarımları Tech ve Fil, kullanıcılar tarafından büyük ilgi görüyor.

Şık evleri bütünleyecek deri koltuklar, renkli oturma grupları, masalar ve sandalyelerden oluşan koleksiyondaki bütün modeller, tasarımı, malzeme kalitesi, renkleri ve çarpıcı modelleri ile görenlerin beğenisini kazanıyor. Beyaz, kırmızı, kavuniçi, kahverengi, siyah gibi geniş renk yelpazesiyle sunulan ürünler, gidecekleri evlerle bütünleşirken, mekanlara şık, modern, kaliteli ve ferahlatıcı özgün çizgilerini de taşıyorlar.
Gözalıcı modeller, evler dışında, oteller, restoranlar, cafeler ve ofisler tarafından da talep görüyor. Takım olarak alınabileceği gibi, tek olarak da mekanlarla bütünleşebilen ürünler, istenilen renkte hazırlanabiliyor. Alt bazalar parlak, lake ya da istenilen özel malzemelerle sunulabilmekte. Tüm ürünler için, ayakları krom ya da mat krom yapma imkanı da mevcut.

TECH VE FİL BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Yeni markanın, Eylül ayında Türkiye’de tanıtılan modelleri, görenlerin beğenisi kazandı. Özellikle Tech adlı sandalye ve aynı modelin koltuğu olan Fil adlı tasarım, büyük ilgi görüyor.
Modernizmi ve rahatlığı çağrıştıran Fil, adını arkaya yaslanmak için katlanan sevimli kulaklarından alıyor. Tıpkı bir filin kulakları gibi geniş hazırlanan arkadaki sırtlık, konforu ile çok iddialı.
Talip Aysan tarafından tasarlanan modelin fiyatı, 1 milyar 450 milyon TL.
Talip Aysan’ın bir başka tasarımı olan, Tech sandalyeler ise, teknolojiyle şekillenen estetik kıvrımlar, rahatlık ve dayanıklılığı buluşturuyor. Evlerin yanı sıra restoranlar ve cafelerde de kullanılabilen renkli sandalyeler, ofis ayaklığı takılarak girdikleri işyerlerine pozitif enerji götürmeleriyle ünlünecek gibi gözüküyorlar. Tech’in fiyatı ise 262 milyon TL.

ÜRÜNLER 10 YIL GARANTİLİ
Rahatlık, kalite ve estetiği buluşturan tüm B&T Plus modelleri, enjeksiyon kalıplama sistemiyle yapılıyor. Özel poliüretan malzeme ve metal bir konstrüksiyon ile, gerekli yerlerde konforu artırıcı çelik yaylar kullanılması, ürünlerin ergonomik olmasını sağlayan en önemli unsur.
Oturulduğunda, kişinin vücut şeklini alan tasarımlar, kalkınca eski formuna dönerek, şık bir görünüm sergilemekte. Tüm ürünlerinde yüksek kalite standartını sunabilen marka, üretimden kaynaklanan problemlere ve çökmeye karşı, 10 yıl garantili.
Son iki yıldır, malzeme seçimi, dayanıklılık ve yaratıcılık konusunda, dünyaca ünlü tasarımcılarla boy ölçüşebilecek kadar iddialı hazırlanan ürünler, şirketin Ar-Ge Grubu tarafından hazırlanıyor. Teknolojiyi, estetik kıvrımları ve özgün tasarımlarına karşın ithallere göre oldukça ekonomik fiyatlar, Ar-Ge Grubunun titiz çalışmasının ürünü olarak ortaya çıkıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bt-plustan-teknolojik-tasarimlar_6485.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!