Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bu Numarayı Arayın, Profesyonel Hizmet Anlayışını Yakından Tanıyın!

444 6 333 Bosch Çağrı Yönetim Merkezi, eğitimli müşteri temsilcileri aracılığıyla teknik destekten kampanya bilgilendirmelerine kadar her türlü servisi tüm detaylarıyla tüketicilerinin hizmetine sunuyor. Üstelik tatil günleri dahil haftanın 7 günü ve örnek bir hizmet anlayışı ile...

yapi.com.tr
Bu Numarayı Arayın, Profesyonel Hizmet Anlayışını Yakından Tanıyın!

44 6 333 Bosch Çağrı Yönetim Merkezi, eğitimli müşteri temsilcileri aracılığıyla teknik destekten kampanya bilgilendirmelerine kadar her türlü servisi tüm detaylarıyla tüketicilerinin hizmetine sunuyor. Üstelik tatil günleri dahil haftanın 7 günü ve örnek bir hizmet anlayışı ile...

Yüksek kalitede müşteri hizmetleri hedeflenerek geliştirilen Bosch Çağrı Yönetim Merkezi, sadece servis hizmeti değil; Bosch ürünleri, kampanyaları ve yetkili satıcıları ile ilgili her türlü soru ve soruna profesyonel bir ekiple çözüm sunuyor. Bosch Çağrı Yönetim Merkezi’ne haftanın 7 günü Türkiye’nin her yerinden alan kodu çevirmeden 444 6 333 numaralı hattan ulaşılabiliyor.

Ayrıca, yapılan anketler sayesinde de düzenli veri akışı sağlanıyor ve müşterinin ihtiyaçları çok yakından takip edilerek, kısa sürede çözümler üretiliyor.

Nöbetçi Acil Servis ile her zaman çözüm üretiliyor!
Akşam eve geldiniz ve baktınız ki kombiniz çalışmıyor. Ev buz gibi. ‘Şimdi bu saatte teknik servisi de nerede bulacağım’ diye dertlenmeyin! Sadece 444 6 333’ü arayın.
İlk defa Bosch tarafından geliştirilen “Acil Nöbetçi Servis” hizmeti standart çalışma saatleri dışında da tüketicilerin sorunlarına çözüm bulmayı amaçlıyor. Pazar günleri 10:00-22:00, diğer günler 20:00-22:00 saatleri arasında uygulanan servis bayram ve resmi tatil günlerinde dahi hizmet veriyor.

Tüm gün eve kapanıp servis bekleme devri sona erdi!
Tüketicilerine sunduğu ürünlerdeki özenini, verdiği hizmetle de destekleyen Bosch, sizin zamanınızı en az sizin kadar önemsiyor, ne kadar değerli olduğunu biliyor. Bu nedenle, teknik servis için eve kapanıp tüm gün beklemeyi ortadan kaldırarak tüketiciye pratik bir çözüm sunuyor. 444 6 333 numaralı Bosch Çağrı Yönetim Merkezi’ni arayan tüm tüketiciler gün içerisinde belirlenen 2 saatlik bir aralık için randevu alabiliyor ve teknik ekip belirlenen 2 saat aralığında mutlaka tüketiciye ulaşıyor.

Ayrıntılı hizmet anlayışı
Bosch, ayrıntılı hizmet anlayışı ile farklılaşıyor. Eğitimli servis personeli için sağlık kuralları ve hijyen uyulması gereken kuralların başında geliyor. Ürünlere yerinde bakım ve onarım hizmeti verildiği takdirde servis elemanları her müşteri ziyaretinde mutlaka galoş giyiyor.

Buzdolabınız veya ocağınız arızalanırsa olursa tüm mutfakta hayat durur, ancak cihazlarınızın markası Bosch ise durmaz, çünkü Bosch’ta uzun süreli tamir gerektiren ve servise götürülmesi zorunlu ürünlerde müşteriyi güç durumda bırakmamak amacıyla alınan ürünün yerine geçici olarak ikame ürün bırakılıyor. Küçük ev aletleri dahi evden alınarak onarılıyor ve yine eve teslim ediliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bu-numarayi-arayin-profesyonel-hizmet-anlayisini-yakindan-taniyin_60047.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!