Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

Buca'da Gergin Meclis

Tartışmaların bir türlü sona ermediği Buca Belediye Meclisi yine karıştı. AKP Meclis Üyesi Mustafa Arslan, Buca-Mar şirketinde işçi kadrosunda görev yapan Ayda Saryal’ın, "başkan danışmanı" sıfatı ile toplantılara katıldığı, Buca Belediyesi’ni temsilen görevlendirildiği ve belediyenin üst düzey karar organlarına müdahale ettiği yönündeki iddiaları

Milliyet Gazetesi
Buca'da Gergin Meclis

Tartışmaların bir türlü sona ermediği Buca Belediye Meclisi yine karıştı. AKP Meclis Üyesi Mustafa Arslan, Buca-Mar şirketinde işçi kadrosunda görev yapan Ayda Saryal’ın, "başkan danışmanı" sıfatı ile toplantılara katıldığı, Buca Belediyesi’ni temsilen görevlendirildiği ve belediyenin üst düzey karar organlarına müdahale ettiği yönündeki iddiaları içeren bir konuşma yaptı ve önerge verdi.

Başkan Ercan Tatı, konuşması süren Arslan’a, "Sesini yükseltme, benimle düzgün konuş, otur yerine" diye bağırdı. Arslan da, "Siz de benimle düzgün konuşun" karşılığını verdi. "Ne biçim konuşuyorsun sen" diye çıkışan Başkan Tatı, "Konuşma bitmiştir, alın şu mikrofonu elinden" talimatı verdi. AKParti Grubu ise salonu terk etti.

Yapılan terbiyesizlik

Grup Başkanvekili Necati Bahçeci "Başkan, hiçbir meclis üyesine bu terbiyesizliği yapılamaz. Önerge vermek her meclis üyesinin hakkıdır. Acaba sesimiz mi kısılmak isteniyor? Kınıyoruz" dedi. Mustafa Arslan da şöyle konuştu: "Ayda Saryal, Başkan Tatı’nın yumuşak karnıdır. Daha önce de aynı konu ile ilgili CHP’li üyelerce de önerge verildi." Bu arada CHP Genel Merkezi tarafından Buca İlçe Başkanlığı’na atanan Ali Rıza Kaya’nın yerine, meclis üyesi Güngör Kaya, CHP grubu tarafından grup başkanvekilliğine seçildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bucada-gergin-meclis_74055.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!