Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bumerang Kartal Projesinde Wilo Tercih Edildi

İstanbul’da inşa edilen Bumerang Kartal projesinin ısıtma soğutma hatlarından, yangın pompalarına, hidrofor paketlerinden atık su drenaj pompalarına kadar tüm uygulama alanlarında Wilo Pompa Sistemleri tercih edildi.

yapi.com.tr
Bumerang Kartal Projesinde Wilo Tercih Edildi

Yüksek verimli pompa çözümleriyle Türkiye’nin önde gelen projelerinde çözüm ortağı olmayı sürdüren Wilo’nun son iş ortağı yatırımcılığını Özkartallar A.Ş. yaptığı, mekanik işlerini Vonera Mekanik A.Ş.’nin üstlendiği Bumerang Kartal projesi oldu. Projenin ısıtma soğutma hatlarından, yangın pompalarına, hidrofor paketlerinden atık su drenaj pompalarına kadar tüm uygulama alanlarında Wilo Pompa Sistemleri tercih edildi.

Toplam kapalı inşaat alanı 57 bin 100 metrekare olan Bumerang Kartal projesinin ısıtma-soğutma hatlarında Yonos MAXO, VeroLine-IPL, CronoLine-IL sirkülasyon pompası serileri kullanıldı. Tek blok halinde, 190 daire ve 14 mağazadan oluşan projede her pompa sistemin ihtiyaçlarına yönelik olarak farklı basınç dayanım sınıflarına göre seçildi. Projede maksimum enerji tasarrufu sağlayan kuru rotorlu, frekans konvertörlü pompalar kullanılırken, modbus protokolüne uygun olarak hem pompaların kendi aralarında hem de sistemle iletişim kurması sağlandı.

İstanbul Anadolu yakasının göz bebeği olan bir projede hidrofor paketlerinde ise frekans konvertörlü Wilo-Helix V serileri, sıcak su hatlarında TOP-Z re-sirkülasyon pompaları ile çözüm sağlanırken, atık sular için MTH, TP-P ve Rexa UNI serisi pompalar tercih edildi.

Yaygın servis ağı ile tüm su temin çözümlerinde tek çözüm ortağı
Bumerang Kartal projesinde Wilo’nun Türkiye fabrikasının yangın montaj hattında üretilen ve yılda dört kez Global FM denetçileri tarafından denetlenen NFPA 20 standartlarına uygun, UL Listeli ve FM onaylı yangın pompaları yer aldı. Projede 500 ve 750 gpm kapasitelerinde elektrikli pompalı iki adet Wilo FFS UL-FM Yangın Seti kullanıldı.

UL-FM Elektrikli Pompa

Türkiye’deki güçlü servis ağıyla fark yaratan Wilo, bu sayede olası arızalara 24 saat içerisinde ilk müdahaleyi gerçekleştirebilme özelliğiyle de öne çıkıyor. Hizmet verdiği tüm alanlarda olduğu gibi yangınla mücadele alanında da müşterilerine sonsuz güven veren ve projelere değer katan Wilo gerek mimari yapısı gerek çevreci ekipmanlarıyla bulunduğu ortama yeni bir soluk getiren Bumerang Kartal projesine değer katıyor.

 

*

Wilo Hakkında

1872 yılında Almanya'da kurulan Wilo, yaklaşık 150 yıldır pompa ve pompa sistemleri üreten global bir marka olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Kendi alanında 'ilk'leri gerçekleştiren ve geleceğin teknolojilerini geliştiren Wilo, Türkiye'deki faaliyetlerine 1992 yılında başladı. Yaklaşık 30 yıldır Türkiye’de çalışmalarını sürdüren Wilo, 1992 yılından bu yana istikrarlı bir büyüme gerçekleştirerek sektörün lider markası oldu. İnşaat sektörünün içinde yer alan mekanik tesisat pazarında yenilikçi pompa sistemleri ile hizmet veren Wilo, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de geniş ürün yelpazesi ile bina teknolojileri, yangınla mücadele, su yönetimi ve endüstriyel alanlarda müşterilerine çözüm sunmaya devam ediyor. 

http://www.yapi.com.tr/haberler/bumerang-kartal-projesinde-wilo-tercih-edildi-_187496.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!