Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Wilo, Four Essentials’da Sektör Paydaşlarıyla Buluştu

Dekogroup ve Aldağ proje ortaklığıyla düzenlenen Four Essentials Engineering Meeting, 10 Mayıs 2022’de Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleşti. 2018 yılından bu yana düzenlenen etkinlik, bu yıl Four Essentials Engineering Meeting ismiyle, Wilo ve sektörde önde gelen birçok firmanın sponsorluğuyla yüzlerce kişiyi ağırladı.

yapi.com.tr
Wilo, Four Essentials’da Sektör Paydaşlarıyla Buluştu

Mekanik Tesisat; Değişime Uyum Sağlamak” ana temasıyla düzenlenen Four Essentials Engineering Meeting, mekanik tesisat ve inşaat sektörünün dört bileşenini bir araya getirmek ve bu bileşenlerin iletişimini sağlamak, teknik bir platform oluşturmak, sektördeki son gelişmeleri ve alanında uzman konukların görüşlerini aktarmak amacıyla düzenlendi. Wilo’nun sponsor olarak yer aldığı sektöre değer katan bu etkinlikte, Wilo standında sektör paydaşlarını ağırladı. Yatırımcı, tasarımcı, yüklenici ve tedarikçi bileşenlerinin değerli isimlerinin konuşmacı olarak sunum yaptığı etkinlikte Wilo Panelinde, Wilo Türkiye Satış Direktörü Fatih Öner sürdürülebilirlik ve sektör sorumluluklarına değindi.

7 Sürdürülebilir Kalkınma Amacı İçin Çalışıyoruz
Katıldığı oturumda Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarının daha fazla ciddiye ve gündeme alınması gerektiğini vurgulayan Wilo Türkiye Satış Direktörü Fatih Öner, “1992’ de ilk defa dünya gündemine getirilen sürdürülebilirlik kavramı, o tarih sonrasında 2015 yılına kadar bir daha gündeme getirilmedi. Yaklaşık 25 yıl kadar tüm dünyanın uykuya daldığı bu konu Wilo için hayati önem taşımakta. Bizler hem yaptığımız iş kapsamında hem de bireysel olarak bu alanda farkındalık oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Dünya genelinde 17 ana başlıkta toplanan Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarının yedisi için çalışıyoruz. Bunlar, ‘Temiz Su ve Sanitasyonu’, ‘İklim Eylemi’, ‘Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar’, ‘Sorumlu Üretim ve Tüketim’, ‘İnsana Yakışır İş ve Ekonomik Büyüme’, ‘Sanayi, Yenilikçilik ve Altyapı’, ‘Amaçlar için Ortaklıklar’. Suyu bir yerden bir yere taşıyan 150 yıllık bir firma olarak bu amaçlar kapsamında oluşturduğumuz bir değer zincirimiz var. Bu zincirde 2025 yılına kadar 100 milyon kişiye temiz su temini sağlamak, 50 milyon tonluk CO2 tasarrufu ile emisyon azaltımına katkıda bulunmak, yaklaşık 250 ton malzeme atığı azaltmak ve enerji tüketimimizin yüzde 80’inin yeşil enerjiyi dönüştürmek için çalışıyoruz” dedi.

Gelecek İçin, Gençlere Sürdürülebilirliği Anlatıyoruz
Bunun yanı sıra farkındalık oluşturmak için faaliyetlerde bulunduklarını belirten Öner; “Wilo olarak bayilerimiz, onların çalışanları da dahil olmak üzere yaklaşık bin kişilik bir aileyiz ve her birimizin yeşil mutabakat konularında bilinçlenmesi için sürekli çalışıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza sürdürülebilirliği en temelinden anlatıyoruz. Çünkü çok basit  görünen su veya enerji tasarrufu hamleleri geleceğin temellerini oluşturuyor. Sürdürülebilirliğin içten gelen bir yaklaşım biçimi olması gerektiği inancıyla temelden nesilleri yetiştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

 

*

Wilo Hakkında

1872 yılında Almanya'da kurulan Wilo, 150 yıldır pompa ve pompa sistemleri üreten global bir marka olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Kendi alanında 'ilk'leri gerçekleştiren ve geleceğin teknolojilerini geliştiren Wilo, Türkiye'deki faaliyetlerine 1992 yılında başladı. 30 yıldır Türkiye’de çalışmalarını sürdüren Wilo, 1992 yılından bu yana istikrarlı bir büyüme gerçekleştirerek sektörün lider markası oldu. İnşaat sektörünün içinde yer alan mekanik tesisat pazarında yenilikçi pompa sistemleri ile hizmet veren Wilo, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de geniş ürün yelpazesi ile bina teknolojileri, yangınla mücadele, su yönetimi ve endüstriyel alanlarda müşterilerine çözüm sunmaya devam ediyor. 

http://www.yapi.com.tr/haberler/wilo-four-essentialsda-sektor-paydaslariyla-bulustu-_190692.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!