Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bursa'nın Ulaşım Sorunu Alman-Avusturya Modeliyle Çözülecek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehiriçi ulaşım sorununu çözmek için Almanya ve Avusturya'da incelemeler yapıyor. Genel Sekreter Vekili Seyfettin Avşar, Başkan Danışmanı Levent Fidansoy ve Raylı Sistem Araç Üretim Danışmanı Mehmet Taha Aydın'la birlikte Avusturya'ya giden Başkan Altepe, Viyana'da düzenlenen 58. Uluslararası Toplu

Zaman Gazetesi
Bursa'nın Ulaşım Sorunu Alman-Avusturya Modeliyle Çözülecek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehiriçi ulaşım sorununu çözmek için Almanya ve Avusturya'da incelemeler yapıyor. Genel Sekreter Vekili Seyfettin Avşar, Başkan Danışmanı Levent Fidansoy ve Raylı Sistem Araç Üretim Danışmanı Mehmet Taha Aydın'la birlikte Avusturya'ya giden Başkan Altepe, Viyana'da düzenlenen 58. Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği'nin Dünya Kongresi'ne katılıyor.

Başkan Altepe ve beraberindekiler, Almanya'da da raylı sistemler ve vagon üretiminin yanı sıra yeni ulaşım teknolojileri konusunda incelemelerde bulunacak. Başkan Altepe ve beraberindekiler, bugün Türkiye'ye dönecek. Diğer taraftan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı ve beraberindekiler de doğu-batı arıtma tesislerindeki atık çamurun bertarafıyla ilgili inceleme yapmak üzere Fransa'ya gitti. Büyükşehir Belediyesi heyeti, atık suların arıtımı sonucu ortaya çıkan çamurların çevreye zarar vermeden ekonomik ve ekolojik biçimde değerlendirilmesi amacıyla PRM Enerji Sistemleri şirketinin Fransa'nın Moissannes şehrindeki tesislerinde incelemelerde bulunacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bursanin-ulasim-sorunu-alman-avusturya-modeliyle-cozulecek_69797.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!