Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Büyük Efes Oteli Swissotel Kalitesiyle İzmir'e Dönüyor

Amsterdam, Berlin, Chicago, Frankfurt, Londra, New York, Sydney, Washington ve Zürih gibi dünya kentleri arasında Swissotel ile birlikte İzmir' de

yapitr.com
Büyük Efes Oteli Swissotel Kalitesiyle İzmir'e Dönüyor

b>Amsterdam, Berlin, Chicago, Frankfurt, Londra, New York, Sydney, Washington ve Zürih gibi dünya kentleri arasında Swissotel ile birlikte İzmir' de yerini alıyor.

İşletmesi dünyanın en önemli otel zincirlerinden Swissotel tarafından devralınacak olan Büyük Efes Oteli, "Swissotel The Grand Hotel Efes, İzmir " adı ve Swissotel kalitesi ile İzmir'in ekonomik ve sosyal hayatına yeniden renk katacak.

T.C. Emekli Sandığı tarafından, işletmeciliği dünya turizminin önemli markası
Swissotel'e devredilecek olan, Büyük Efes Oteli'nin tasarım çalışmaları tamamlandı.

Emek Proje Yönetimi Genel Müdürü Salim Koç, Swissotel The Grand Hotel Efes, İzmir Açılış Öncesi Genel Müdürü Andre Mühlemann, Turner International Başkanı Nicholas E. Billotti ve Has
BBJ Proje Grubu'nu temsilen Yüksek Mühendis Mimar Doğan Hasol'un katılımıyla Büyük Efes Oteli'nde bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Büyük Efes Oteli'nin İzmir ve Türkiye turizmindeki önemi, "Swissotel The Grand Hotel Efes, İzmir " olarak yeniden açılacak otelin Türk turizmine ve ekonomisine yapacağı katkılar anlatıldı. Emek Otelleri Projesi'nde varılan son nokta, bugüne kadar geçilen aşamalar ve projenin Türkiye'ye getirileri hakkında bilgiler verildi.

Büyük Efes Oteli ve Bursa Çelik Palas Otelleri'nin işletmeciliğinin 15 yıllığına Swissotel'e devredilmesiyle bu iki otel uluslararası bir kalite ve karlılıkla yeniden Türk turizmine kazandırılıyor. Böylece bu oteller Emekli Sandığı'na gelir sağlar hale gelmenin yanı sıra Türkiye'nin, dünya turizminden daha fazla pay almasına da katkıda bulunacaklar. Swissotel'e devredilen Büyük Efes Oteli ve Bursa Çelik Palas Otelleri'nin diğer Emek Otelleri gibi İşletme devirleriyle birlikte hem ekonomik değerleri iyileştirilecek, hem de Emekli Sandığı'na ciddi bir kaynak akışı sağlanacak.

Emek Otelleri'nin dünya markası durumuna getirilmesi ile Emekli Sandığı yaklaşık olarak yılda 30 milyon dolara varan bir kar payına sahip olabilecek.
Bu gelir hedefi, otellerin yönetimlerinin yabancı otel zincirlerine devredilmesi projesinin önemli ve başarılı bir proje olduğunun göstergesi olarak algılanabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/buyuk-efes-oteli-swissotel-kalitesiyle-izmire-donuyor_5761.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!