Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Büyükçekmece'ye Toskana Tipi Villa

Dubaili gayrimenkul şirketi Emaar Properties ve Atasay Kuyumculuk'un sahibi Cihan Kamer ortaklığıyla kurulan Emaar Türkiye, ilk konut projesi olan Toskana Vadisi Evleri'ndeki villaları 8 Eylül'de satışa sunuyor.

Milliyet Gazetesi



img src="http://www.yapi.com.tr/Uploads/HaberMedya/2007\sektorel\56065.jpg" align="left" hspace=5 vspace=5>Dubaili gayrimenkul şirketi Emaar Properties ve Atasay Kuyumculuk'un sahibi Cihan Kamer ortaklığıyla kurulan Emaar Türkiye, ilk konut projesi olan Toskana Vadisi Evleri'ndeki villaları 8 Eylül'de satışa sunuyor.

Toplam 2 milyon metrekare arsa üzerinde 8 farklı tipte tasarlanan 700 adet villanın fiyatları 800 bin dolar ile 1 milyon 900 bin dolar arasında değişiyor.

Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban, Büyükçekmece'de inşa edilen Toskana Vadisi Evleri projesinin ilk etabını 2008 yılı sonunda bitireceklerini açıkadı. Peşin alımlarda villa fiyatına indirim uyguladıklarını kaydeden Balaban şunları söyledi: "Toskana Vadisi'nden ev almak isteyenler konut bedelinin yüzde 30'unu sözleşme imzalarken, yüzde 70'ini ise evi teslim alırken ödeyecekler."

2.3 dönüm bahçe
Villalar, büyüklükleri 800 metrekareyle 2 bin 300 metrekare arasında değişen müstakil bahçelere de sahip olacak. İtalya'nın Toskana Bölgesi'ni anımsatacak şekilde tasarlanan projede, restoran, kafe, eczane ve çeşitli mağazaların yer alacağı bir çarşı da inşa edilecek.
Açık ve kapalı yüzme havuzlarının da bulunacağı sitede voleybol, basketbol, buz pateni, squash gibi sporlar yapılabilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/buyukcekmeceye-toskana-tipi-villa_56065.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!