Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Büyükerşen'den Suç Duyurusu!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Yılmaz Büyükerşen ile 4 DSP milletvekili, aralarında AKP milletvekili Murat Mercan, il başkanı ve bazı gazetecilerin de bulunduğu 15 kişi hakkında kendisi ve belediye hakkında iftirada bulundukları iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Vatan Gazetesi
Büyükerşen'den Suç Duyurusu!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Yılmaz Büyükerşen ile 4 DSP milletvekili, aralarında AK Parti milletvekili Murat Mercan, il başkanı ve bazı gazetecilerin de bulunduğu 15 kişi hakkında kendisi ve belediye hakkında iftirada bulundukları iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Büyükerşen ve DSP İstanbul Milletvekili Süleyman Yağız, Ankara Milletvekili Mücahit Pehlivan, İzmir Milletvekili Recai Birgün, Eskişehir Milletvekili Tayfun İçli, tramvayla Adalet Sarayı'na geldi. Burada bir grup partili tarafından karşılanan Büyükerşen, yaptığı konuşmada, "iftiracılar, düzmece yalancılar ve çamur atıcılar hakkında suç duyurusunda bulunacağını" söyledi. Büyükerşen ve beraberindekiler daha sonra savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Büyükerşen, suç duyurusunun ardından yaptığı açıklamada ise, birkaç gündür ortaya atılan iftiralar, yapılan yalan haberler nedeniyle suç duyurusunda bulunduğunu belirterek, AKP yöneticileri, AKP milletvekili Murat Mercan, gazeteciler, gazeteler ile bazı kurum ve kuruluşlar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti.

"Birkaç gündür sahnelenen orta oyununu ibret ve şaşkınlıkla izlediğini" dile getiren Büyükerşen, şöyle konuştu: "Kazanmak için her şeyi mubah gören, hiçbir ahlaki sınır tanımayan, ancak cephaneliğinde bir tek hakiki mermi bulunmadığı anlaşılan bir çete, arka arkaya ses bombaları patlatıyor. Arka arkaya kuru sıkı ateş ediyor. Kopan gürültüden medet umuyorlar. Eskişehirlileri satın almak için her yolu denediler, satın alınamayacağınızı öğrendiler. Eskişehirlilere rüşvetler teklif ettiler, rüşvetle kandırılamayacağınızı gördüler. Eskişehirlileri tehdit etiler, tehdide pabuç bırakmayacağınızı fark ettiler. Şantaj yaptılar, olmadı. Çaresizlik içinde son kozlarını oynuyorlar. Boşuna uğraşıyorlar. Kuru gürültüye pabuç bırakmayacağınızı da 29 Mart gecesi öğrenecekler."

Büyükerşen ve beraberindekiler, daha sonra Cumhuriyet Bulvarı, Vatan Caddesi, Ziya Paşa Caddesi, Hamamyolu Caddesi'ni takip ederek Taşbaşı Kültür Merkezi önüne geldi. Halkı ve esnafı selamlayan Büyükerşen, kendisine destek veren gruba hitaben, "Seçim günü oylarınıza ve sandığa sahip çıkın. Bazıları el çabukluğu, abrakadabra yapabilir" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/buyukersenden-suc-duyurusu_67715.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!