Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Büyükşehir'de İkinci Görev Değişikliği Kültürde...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına Av. Numan Güzey atandı. Başkan Kadir Topbaş tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına atanan Av. Numan Güzey, 1948 yılında İstanbul’da doğdu ve İ.Ü. Hukuk Fakültesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Barosu’na bağlı olarak 30 yıl

ibb.gov.tr
Büyükşehir'de İkinci Görev Değişikliği Kültürde...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına Av. Numan Güzey atandı. Başkan Kadir Topbaş tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına atanan Av. Numan Güzey, 1948 yılında İstanbul’da doğdu ve İ.Ü. Hukuk Fakültesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Barosu’na bağlı olarak 30 yıl avukatlık yaptı.

1994-1999 yılları arasında ise Fatih Belediyesi Meclis Başkan 1. Vekilliği görevini 5 yıl süre ile yürüten Güzey, sosyal ve sportif nitelikli çeşitli derneklerde yönetici ve eğitici olarak görevlerde de bulunndu.

Aynı zamanda BASAD (Bakırköylü Sanatçılar Derneği) üyesi olan Güzey, 29 Aralık 2008 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı görevine atandı. İleri seviyede Fransızca ve Arapça bilen Av. Numan Güzey, evli ve 4 çocuk babası.

http://www.yapi.com.tr/haberler/buyuksehirde-ikinci-gorev-degisikligi-kulturde-_65569.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!