Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Büyümek için Adres Değiştirdi

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) üyesi firmaların ağırlıklı katılımıyla düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), adres değiştirdi.

yapi.com.tr
Büyümek için Adres Değiştirdi

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 12 Ocak’ta açılacak fuar, 17 Ocak’a kadar 250 firmanın 500’e yakın markasını, müşterileriyle buluşturacak. MOSDER Başkanı İsmail Doğan, bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek İSMOB’un geçen yıla göre yüzde 20 civarında büyüyeceğini vurguladı.

MOSDER’in fuarı

11’inci İSMOB’a 30 bini yabancı 100 bin civarında ziyaretçi katılımı olduğunu hatırlatan Doğan, TÜYAP’a geçiş nedenini, “Yelişköy’deki fuar alanında büyüme imkanımız kalmamıştı. O yüzden TÜYAP ile anlaştık. Çünkü burada büyüme imkânı var” diye açıkladı. Fuarın dünyanın en büyük 3’üncü mobilya fuarı olduğunu vurgulayan Doğan, “MOSDER’in 57 üyesi, iç pazarın yüzde 75’ini, ihracatın yüzde 60’ını temsil ediyor. Bu fuarda Türkiye mobilya ihracatının yüzde 30’u için bağlantıyı yaparız. Komşu pazarlardaki sıkıntılar nedeniyle artık uzak pazarlara bakıyoruz. Örneğin Hindistan ve Çin iyi pazar” diye konuştu. TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal ise fuarın 120.000 metrekare alanda (14 salon) gerçekleşeceğini belirterek, “İSMOB her yıl büyüme ihtiyacı olan bir fuar ve biz bu talebi karşılayabilecek yere sahibiz” dedi. Ünal, İSMOB’u; Avrupa, Asya, Ortadoğu ve Afrika ağırlıklı mobilya profesyonellerinin ziyaret edeceğini vurguladı.

ETİKETLER: MOSDER İSMOB
http://www.yapi.com.tr/haberler/buyumek-icin-adres-degistirdi_141296.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!