Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çakıcı Plastik Grubu İhracat Pazarını Genişletiyor

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tesislerinde plastik enjeksiyon kalıpları ve kozmetik ambalajı üreten Çakıcı Plastik Grubu, ihracat p

Dünya



ebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tesislerinde plastik enjeksiyon kalıpları ve kozmetik ambalajı üreten Çakıcı Plastik Grubu, ihracat pazarlarını genişletiyor. Şirketin Genel Müdürü Deniz İlgün, Mısır'dan Fransa'ya kadar yaklaşık 15 ülkeye ihracat yaptıklarını belirterek, önümüzdeki yıl sonuna kadar 2 milyon dolarlık ihracat hedeflediklerini söyledi.
Grubun lokomotif şirketi Çakıcı Kap AŞ'nin fonksiyonel hassasiyet taşıyan ürünlerde Eczacıbaşı Grubu ve ECA Grubu gibi firmaların plastik tedarikçisi olduğunu, Koza-Pack AŞ'nin ise kozmetik ambalaj üretiminde uzmanlaştığını ifade eden İlgün, başta Evyap olmak üzere Ataç, Odak, Kopaş, Alfar, Hunca ve Vepa gibi yurtiçi firmalara hizmet verdiklerini belirtti. Yurtiçi satışların yanı sıra 15 ülkeye ihracat yaptıklarını da vurgulayan İlgün, şu bilgileri verdi:

"Son 3 yıldır belli başlı tüm plastik ihtisas fuarları ile kozmetik ambalaj fuarlarına sistematik bir şekilde katılmaktayız. Ayrıca gerek çalışılan ülkelere yapılan ziyaretler gerekse potansiyel ülkelere fuar dışı yapılan ziyaretler son derece etkili olmaktadır. Bu uğraşların sonucu olarak 3 yıl önce 600 bin dolar düzeyindeki ihracatımız yıllık bugün 1.3 milyon dolar düzeyine ulaşmıştır. Hedefimiz bu rakamı 2003 yılı sonuna kadar 2 milyon dolara ulaştırmaktır. Başlıca ihracat pazarlarımız Mısır, Suriye, Lübnan, Rusya, Ukrayna, İtalya, İngiltere ve Fransa'dır. Bütün bu atılımlar çerçevesinde grubumuz 2001 yılı krizinden fazla etkilenmemiştir. Strateji değişikliğimiz ihracata yoğunlaşma yönünde şekillenmiş, pazarlama ve ihracat departmanları güçlendirilmiştir."

http://www.yapi.com.tr/haberler/cakici-plastik-grubu-ihracat-pazarini-genisletiyor_2330.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!