Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çanakkale Seramik'ten İki Yeni Ürün: Kristal ve Etnik

Yeni tasarım ve ürünleriyle dünya yapı sektöründe trend belirleyen Çanakkale Seramik & Kalebodur, yeni iki seramik serisini daha pazara sundu: Parlak ve ışıltılı görünüme sahip, deforme olmuş minik kareler şeklindeki Kristal ve deri görünümlü, kaplumbağa kabuğu desenli Etnik serileri.

yapi.com.tr



img src="http://www.yapi.com.tr/Uploads/HaberMedya/2008\sektorel\58673-1.JPG"align="left" hspace=5 vspace=5>Yeni tasarım ve ürünleriyle dünya yapı sektöründe trend belirleyen Çanakkale Seramik & Kalebodur, yeni iki seramik serisini daha pazara sundu: Kristal ve Etnik serileri.

Parlak ve ışıltılı görünümü ile Kristal serisi, 50X50 boyutlarında sırlı porselen karo olarak üretiliyor. Minimalist etkiye sahip olan yeni ürün serisi Kristal, dokunanda rölyef etkisi uyandırıyor. Deforme olmuş minik kareler olarak tasarlanan üründeki rölyeflik, serinin üretiminde kullanılan özel bir malzemeden geliyor. Lappaturalı, diğer bir ifadeyle yüzeyin bölgesel olarak parlatılması işlemi kullanılarak üretilen Kristal serisi, sadece rektifiyeli yani kenarları karelenmiş olarak kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Doğal taş, ahşap ve deri görünümlü tasarımların öncülüğünü Çanakkale Seramik&Kalebodur'un ikinci yeniliği, deri görünümlü ürünü Etnik serisinin üretimine başladı. Son dönemlerde tasarımda ana konsept olarak doğadan ilham alan Çanakkale Seramik&Kalebodur, Etnik serisi ile bu kez kaplumbağa kabuğunu ürünlerine işledi.
Bu seri, Kaleseramik bünyesinde 50X50 cm ebatında, ve yine lapparutalı yüzeyler olarak üretiliyor. Etnik serisinde, bölgesel parlatılmış ürünler sadece rektifiyeli yani kenarları karelenmiş olarak kullanıma sunuluyor. Kaplumbağa kabuğundan esinlenilerek tasarlanan ve sırlı porselen niteliğindeki Etnik serisindeki ürünlerde dokunulduğunda hissedilen kabartma, kalıptan değil üretimde kullanılan özel malzemeden kaynaklanıyor.

Ev ve işyerleri için ideal
Dünyanın lider seramik üreticilerinden Çanakkale Seramik&Kalebodur’un, Aralık ayı itibariyle pazara sunduğu yeni ürün serilerinden Kristal, 6 renkten oluşuyor. 6 renk kendi içinde krem-karamel-moka, beyaz-gri-antrasit kombinasyonları şeklinde gruplanabiliyor. Metrekare birim fiyatı 25 ile 39 YTL arasında değişen Etnik serisindeki ürünler ise kil, lav, vizon, kızıl, kanvas ve kum olmak üzere altı renk seçeneği ile sektör profesyonellerinin ve tüketicilerin kullanımına sunuldu.

Etnik serisi, doğal, şık ve parlak görünümüyle banyo, antre, yatak odası ve oturma odaları gibi konut dekorasyonlarının yanı sıra restaurant, mağaza, otel, ofis, alışveriş merkezleri gibi mekanların yer ve duvarlarında rahatlıkla kullanılabilme özelliğine sahip bulunuyor. Kristal serisi ise, evlerin banyo, antre, yatak odası ve oturma odalarının yanı sıra restoran, mağaza, otel, ofis ve alışveriş merkezlerinin yer ve duvar kaplamasında ideal bir ürün olarak öne çıkıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/canakkale-seramikten-iki-yeni-urun-kristal-ve-etnik_58673.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!