Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

CANIAS ERP, Systems 2006 ve Topsoft 2006 Fuarlarında Tanıtıldı.

CANIAS ERP, B2B ticaret fuarı olarak bilinen SYSTEMS 2006 fuarı ve kurumsal yazılımlar için Zürih-Oerlikon'da düzenlenen TOPSOFT 2006 fuarlarında tanıtıldı.

yapi.com.tr
CANIAS ERP, Systems 2006 ve Topsoft 2006 Fuarlarında Tanıtıldı.

ANIAS ERP, B2B ticaret fuarı olarak bilinen ve orta ölçekli işletmelere yönelik Münih'te bu yıl 25'incisi düzenlenen SYSTEMS 2006 fuarı ve kurumsal yazılımlar için Zürih-Oerlikon'da düzenlenen TOPSOFT 2006 fuarlarında tanıtıldı. IAS'nin standları her iki fuarda da büyük ilgi gördü.

IAS İsviçre çözüm ortağı ISCL ile 20-21 Eylül 2006 tarihlerinde "The Fair for Business Software" sloganı ile Zürih-Oerlikon'da düzenlenen "TOPSOFT 2006" fuarına katıldı. Çözüm sağlayıcı firmaların, fuar ziyaretçilerini ihtiyaç duydukları kurumsal yazılımların kurulum, seçim, konfigürasyon konularında bilgilendirme fırsatı bulduğu fuarda, IAS'nin sertifikalı çözüm ortağı ISCL CANIAS ERP'nin çözümlerini ve yeniliklerini fuar ziyaretçilerine tanıttı. Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen fuarda ISCL ile birlikte 125 katılımcı da yer aldı.

CANIAS ERP'nin Avrupa'da tanıtıldığı diğer bir fuar da "Systems 2006" fuarıydı. IAS GmbH, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da B2B ticaret fuarı olarak bilinen, orta ölçekli işletmelere yönelik Münih'te düzenlenen fuarda CANIAS ERP'yi tanıttı. Gelişmiş modern sistem mimarisiyle CANIAS ERP büyük ilgi topladı. Fuar'da CANIAS ERP'nin özellikleri katılımcılar için özel hazırlanmış sunumlar da gösterildi. CANIAS ERP sisteminin internet üzerinden yüksek performansla kullanılabilme özelliği, düşük sistem ve donanım gereksinimleri, yüksek derecedeki ölçeklenebilirliği ve önceki sürümleri ile yüzde yüz uyumluluğu hem son kullanıcının hem de sektör profesyonellerinin yoğun ilgisine sebep oldu.

İki fuarda da CANIAS ERP'ye gösterilen yoğun ilgiden çok memnun olduklarını belirten IAS Türkiye Pazarlama ve Satış Müdürü Ahmet Oturgan, "Özellikle CANIAS ERP'yi tanımak için, planlı ve hedefli olarak doğrudan standımızı ziyaret eden kişi sayısında geçen senelere göre kayda değer bir artış vardı. Sene başından beri IAS Almanya'nın gerçekleştirdiği yüksek hacimli satışların ardından, bilişim sektörü için Avrupa'nın en önemli fuarlarında yaşadığımız yoğun ziyaretçi ilgisi, CANIAS ERP'nin marka bilinirliğindeki ciddi yükselişin en somut göstergesi oldu." dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/canias-erp-systems-2006-ve-topsoft-2006-fuarlarinda-tanitildi-_49678.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!