Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Cannes’ın Kırmızı Halısında Zorlu Yürüyüş

Cannes’daki fuar, Zorlu’nun büyük gösterisine sahne oldu. Sponsorluğunu yaptığı açılış gecesinde 3 bin 44 yatırımcıya İstanbul’u anlatan şirket, Zorlu Center hakkında da konuştu.

Milliyet Gazetesi
Cannes’ın Kırmızı Halısında Zorlu Yürüyüş

Dünyada gayrimenkul trendlerine yön veren ve 1990 yılından bu yana gerçekleştirilen MIPIM 2011 Uluslararası Yatırım ve Emlak Piyasası Fuarı dün başladı. 11 Mart’a kadar Cannes’da sürecek olan organizasyon, bu yılki onur konuğu kadar Türkiye’den Zorlu Gayrimenkul’ün çıkışlarına da sahne olacak. Kriz kâhini olarak ünlenen ekonomist Nouriel Roubini’nin katıldığı fuarda Zorlu Gayrimeenkul,  Zorlu Center ve Zorlu Levent projelerini tanıtacak. Bu doğrultuda dün MIPIM 2011’in açılış gecesi sponsorluğunu Zorlu Center projesiyle üstlelenen firma, akşam yemeğine de  ev sahipliği yaptı. Zorlu,  açılış gecesinde eski İstanbul ve modern İstanbul konseptleri kapsamında yaklaşık 6 bin özel konuğu ağırladı. Açılış gecesi için Türkiye’ye özel gösterilerin de hazırlığını yapan Zorlu Center, böylece İstanbul’un tanıtımını da gerçekleştirmiş oldu.

Üç ödül birden geldi

Zorlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Emre Zorlu ise MIPIM 2011 kapsamında düzenlenecek konferansta tüm dünyadan gayrimenkul profesyonellerinden oluşan katılımcılara hitaben ‘Investment Lab Turkey: Too good to be true?’ panelinde konuşma yapacak. Bu arada Emre Arolat Mimarlık’ın Varyap ve Zorlu Center projeleriyle teşvik ödülleri aldığı gecede Zorlu Center ikinci bir ödülün daha sahibi oldu.

21 yıldır Reed Midem tarafından organize edilen fuarda ana grupları bina danışmanlığı, emlak ve mortgage oluşturuyor. Geçen yıl 17 bin 306 katılımcının yer aldığı fuara, bu yıl da 17 binin üzerinde katılım bekleniyor. Bu yıl 3 bin 44 yatırımcı, 3 bin 679 müteahhit firma, 1402 mimar ve planlamacı, 148 otel grubu katıldı. Türkiye’den ise 198 katılımcının yer aldığı fuarda, 18 bin metrekare alan bulunuyor.

Zorlu geceden detaylar

İstanbul’un değerleri olan Mısır Çarşısı, Türk müzikleri, Türkiye’ye özel yemek ve içecekler sunulurken, modern İstanbul konsepti içerisinde ise İstanbul siluetini oluşturan şehir görselleri ziyaretçilerle paylaşıldı.Ayrıca çeşitli gösteri ve dinletiler ile zenginleştirilen gecede koreograf Ziya Azazi de semazen gösterisi yaptı. Burhan Öcal ve All Stars Grubu ile DJ Can Hatipoğlu ise sahne performanslarını sergiledi.

Türkiye’den kimler katıldı?

Torunlar, Lal Gayrimenkul, Turkmall, GYODER, Feryapı, Anadolu Gayrimenkul, EAA Emre Arolat Architects, Zorlu Gayrimenkul, Özyurtlar, Soyak, Sinerji, Megapol Emlak, İttifak Holding, Mentor, Aremas, Kuzeybatı Real Estate, Eroğlu Yapı, Seha İnşaat, Dumankaya, Tefken, Prolan, Gürallar Yapı, Sinpaş GYO, Sinpaş Yapı, Nata Grup, Eva Real, TSKB, Dedeman, Tepe İnşaat, Astay Gayrimenkul, Jones, Lang Lasalle, Ofton İnşaat, Rönesans, Gayrimenkul, Eria Partners, Extensa, Artev Global, Ege Yapı, Atakule GYO, TNL, Entegre, PWC Türkiye, Propin Danışmanlık, reidin.com, Eczacıbaşı ve Öncüoğlu.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/cannesin-kirmizi-halisinda-zorlu-yuruyus_86189.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!