Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çelebi: İhale İptal Olmazsa Dava Açarız

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ve Çelebi-Flughafen Wien AG (FWAG) Ortak Girişimi arasında tartışmaya yol açan Antalya Havalimanı İşletmesi ihalesi için karar bugün verilecek.

Milliyet Gazetesi
Çelebi: İhale İptal Olmazsa Dava Açarız

evlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ve Çelebi-Flughafen Wien AG (FWAG) Ortak Girişimi arasında tartışmaya yol açan Antalya Havalimanı İşletmesi ihalesi için karar bugün verilecek.
Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Canan Çelebioğlu Tokgöz, DHMİ'nin ihaleden çıkarılmalarına neden olarak öne sürdüğü 'teminat mektubu limit dışı olması ve SSK, vergi borcunun bulunması' gerekçelerinin geçerli olmadığını basına sunduğu belgelerle anlattı. Tokgöz bugün ihalenin iptal edilmesini beklediklerini belirterek, "İhale iptal olmazsa dava açacağız" dedi.
Bu arada CHP Antalya Milletvekili Tuncay Ercenk, ihaleyi Meclis'e soru önergesi olarak sundu. Erçenk, "İhaleye sokulmadığı iddia edilen Çelebi'nin ihale komisyonuna sunduğu dosyada eksik olan belgeler nelerdir? Böylesine tecrübeli bir grubun eksik belgeyle ihaleye katılmış olabileceğini doğal karşılıyor musunuz?" dedi.

Çelebi Hava Servisi, borsaya yaptığı açıklamada ortaklarına geçen yılki kârından 20.1 milyon YTL tutarı kâr payı dağıtacağını belirtti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/celebi-ihale-iptal-olmazsa-dava-acariz_53553.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!