Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Cennet Adasında Tesisat Cehennemi!

Dubai’nin dünyanın en zenginlerinin uğrak yeri olan palmiye şeklindeki insan yapımı adası Palm Jumeirah’ın lüks sitelerinden biri olan Oceana’da su ve tuvalet tesisatları bilinmeyen bir nedenden dolayı çöktü.

Milliyet Gazetesi
1 Cennet Adasında Tesisat Cehennemi!

Dubai’nin dünyanın en zenginlerinin uğrak yeri olan palmiye şeklindeki insan yapımı adası Palm Jumeirah’ın lüks sitelerinden biri olan Oceana’da su ve tuvalet tesisatları bilinmeyen bir nedenden dolayı çöktü. Yöneticiler sorunun ne zaman giderilebileceğini bilmediklerini ve bir tarih belirtemeyecekle-rini söylerken, sitenin zengin sakinleri 42 derece havada denizde ya da havuzlarda yıkanmak zorunda kalıyor. Tuvalet ihtiyacı için de sitenin hemen yakınındaki Village Center Alışveriş Merkezi’nin yolunu tutuyorlar. Palmiyenin ‘Altın Mil’ olarak anılan gövdesinde yer alan Oceana’da evler 500 bin sterlin (1.4 milyon TL) ile 1.2 milyon sterlin (3.4 milyon TL) arasında değişiyor.

ETİKETLER: proje dünyadan
http://www.yapi.com.tr/haberler/cennet-adasinda-tesisat-cehennemi_88745.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • Teknoloji ve para ile "harika gibi görünen yapılar" yapılabilir; ancak, sürdürülebilirliği sağlamak kolay değildir. Tabiat Ana bu tür bir ada örneği yaratmış mı o bölgede? (Yanıt, "HAYIR"dır). İnşallah, yakın gelecekte, petrol gelirleri düşmez ve de bu yapay "Cennet Adası"nda yapısal stabilite ile de ilgili bir sorun ortaya çıkmaz... YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!