Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

CEPHEDER Antalya Mimarlar Odası’nda

Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin, Antalya Mimarlar Odası’nda gerçekleştirdiği sunumda, CEPHEDER Genel Sekreteri Cüheyda Altınok ve üye kuruluşlar, “Yeni Cephe Malzemeleri” konusunda bilgilerini paylaştılar.

yapi.com.tr
CEPHEDER Antalya Mimarlar Odası’nda

Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (CEPHEDER) Antalya Mimarlar Odası Konferans Salonu’nda bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda CEPHEDER Genel Sekreteri Cüheyda Altınok ve üye kuruluşlar “Yeni Cephe Malzemeleri” konusunu ele aldı. Ayrıca Dekton, Dörken, Ejot, Fischer, FYT-Duowin, Işıklar, Pulver Boya ve Rheinzink firmalarının yetkilileri de sunum gerçekleştirdiler.

Cephe sektöründeki yenilikleri tanıtmak için çaba harcıyoruz

CEPHEDER Genel Sekreteri Cüheyda Altınok, yaptığı açılış konuşmasında mimari ve şehircilik konularında yeni akımlar ve çözümlerin tüm dünyada hızla geliştiğini ve değiştiğini belirterek, “CEPHEDER olarak Türkiye’nin dört bir yanında mimar ve sektör buluşmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Cephe sektöründe son yenilikler, inovatif ürünler, nanoteknolojik malzemeleri tanıtıp, sektörü nasıl daha ileriye taşıyacağımız  ve şehircilik anlayışı üzerine fikir alışverişinde bulunuyoruz. Antalya Mimarlar Odası’nda bu semineri vermekten mutluyuz. CEPHEDER olarak yapı sektörünün en önemli segmentlerinden biri olan cephelerde olan gelişmeleri ve yeni ürün bilgilerini paylaşmak, duyurmak yeni ve çağdaş cephe anlayışını benimsetmek için çaba harcıyoruz” dedi.

Üye kuruluşlardan yeniliklere ışık tutan sunumlar

Seminerde Rheinzink’ten Göker Algan ‘Ekolojik tasarım ve titanyumlu çinko kaplama’, Dörken’den Aylin Kalav ‘Giydirme cephelerde su yalıtımı, ısı yalıtımı koruması, buhar kontrol tabakaları ile hava geçirimsizlik’, Ejot‘tan Sevgi Sermet Pınar ‘Endüstriyel yapı çatı çözümleri ve solar bağlantı elemanları’ Fischer‘den Ant Güngör ‘Giydirme cephelerde güvenlik’, Işıklar‘dan Funda Algın ‘Yapılarda temelden çatıya tuğla’, Dekton‘dan Genca Şen ‘Dekton’un dış mekanlarda uygulama alanları ve kullanım şekilleri’ FYT-Duowin’den Emirhan Akbulut ‘Binalarda duowin kullanımı’ ve Pulver Boya‘dan Efkan Keleş ‘Giydirme cephelerde kullanılan kaplamalar, kaplama sınıfları ve cephe dayanımları’ konusunda konuşma yaptı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/cepheder-antalya-mimarlar-odasinda_177529.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!