Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çeyiz Parasına Arsa

İzmir'de 25 yılda 100 bin kişinin yaşadığı 7 modern kent ve bir alışveriş merkezi kazandıran Ege-Koop, Villakent'te arsa sahibi yapacak. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türkiye'nin en büyük bahçeli konut projesi Villakent alanı içinde, kefilsiz, faizsiz üstelik taksitle arsa satışlarına başladıklarını açıkladı.

Yeni Asır Gazetesi
2 Çeyiz Parasına Arsa

İzmir'de 25 yılda 100 bin kişinin yaşadığı 7 modern kent ve bir alışveriş merkezi kazandıran Ege-Koop, Villakent'te arsa sahibi yapacak. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türkiye'nin en büyük bahçeli konut projesi Villakent alanı içinde, kefilsiz, faizsiz üstelik taksitle arsa satışlarına başladıklarını açıkladı. Aslan, "Ege-Koop güvencesiyle imarlı, mimari projeli 7 bin YTL'ye 500 metrekare villa arsasına sahip olabilirsiniz. Bu gayrimenkul sektöründe bir devrimdir" dedi. 

Bin bahçeli konut

Ege-Koop, 1000 bahçeli konutun bulunduğu Villakent'te içerisinde, koşulsuz, kefilsiz ve faizsiz, 6 taksitle arsa satış kampanyası başlattı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kampanyayı halktan gelen yoğun istek üzerine başlattıklarını belirterek, "400 metrekareden bin 1200 metrekareye kadar arsa seçeneklerimiz var. Villakent arsaları, ova ve Körfez manzaralı, müstakil, tapulu ve imarlı arsalar. Bu bir nevi örtülü kredidir" dedi.

Getirisi çok yüksek

Menemen'in Seyrek Beldesi'nde, doğayla iç içe Avrupa standartlarında yepyeni bir kent kuran Ege-Koop'un, yatırım arayışındaki vatandaşlar için de Villakent arsaları yepyeni bir seçenek oldu. Ege-Koop Genel
Aslan, Menemen'in Seyrek Beldesi'ndeki Villakent arsalarının kriz ortamında faiz, bono ya da dövizden
umudunu kesenler için iyi bir yatırım alternatifi olduğunu vurguladı. Aslan, "Yeni evlilik hazırlığı yapan bir çiftin çeyiz parasını bile karşılamayacak bir paraya, 7 bin YTL'ye arsa yatırımı imkanı sunan Villakent dışında başka bir seçenek yok" dedi. Kampanyanın yılbaşına kadar devam edeceğini açıklayan Aslan, şunları söyledi:

"Ege-Koop'un en düşük fiyatlı Menemen Ovası'na bakan net 500 metrekarelik arsası 7 bin YTL. Aynı tipte bir arsa Güzelbahçe'de 100 bin, Bornova'da 150 bin, Karşıyaka'da ise 200 bin YTL'dir."

Bin bahçeli konutun bulunduğu Villakent'te 22 ayrı tipte proje uygulanıyor. Villakent, Foça'ya 35, İzmir'e 34, Karşıyaka'ya 24, Menemen'e 12, Çeşme'ye 95, Selçuk Efes'e 125 kilometre uzaklıkta. 
Villakent girişinde yer alan ve İzmir İl Özel İdaresi'nin eğitim tesis alanı 60 bin metrekarelik alanda Kuzey Ege'yi kucaklayan bir eğitim kompleksinin yapıma başlandı. İlk etapta temeli atılan 18 derslikli ilköğretim okulu, 2009'da hizmete girecek.

Bölgeye canlılık kazandıracak ve Villakent 5 dakika mesafede kurulacak olan Gediz Üniversitesi, Hukuk, İktisat ve İdari Bilimler, Mühendislik Fakülteleri, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitüleri ile 2009-2010 sezonunda ilk öğrencilerini ağırlayacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ceyiz-parasina-arsa_65041.html

Read Comment Section
2 Yorum Yorum Yaz
  • cok guzel bir uygulama, bende isterim bu mulkten banada lazım YANITLA
  • arsa almak için telefon numaralarınızı verebilir misiniz? kiminle görüşme yapacağız? saygılarımla. tolga789@hotmail.com YANITLA
2 yorumdan 2 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!