Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çiller 170 Dönüm Arsa için Yeni Projeler Üretti

Eski başbakanlardan Tansu Çiller’in oğlu Berk Çiller, Uskumruköy’deki Parkone projesinde müşteri talepleri doğrultusunda revizyona giderken, 170 dönümlük arsa stoğunda yeni ‘one’lar planladığını açıkladı.

Milliyet Gazetesi
Çiller 170 Dönüm Arsa için Yeni Projeler Üretti

Eski başbakanlardan Tansu Çiller’in oğlu Berk Çiller’in ilk inşaat deneyimi olan Parkone projesinde yeni gelişme var. Kasım 2010’da lansmanı yapılan Parkone projesi, revize edilerek yeniden satışa çıkarıldı. Berk Çiller’in CEO’su olduğu Marsan Marmara Holding’e bağlı Mitaş Gayrimenkul tarafından Sarıyer Uskumruköy’de geliştirilen projedeki revizyon, müşterilerden gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirildi.

Berk Çiller, böylece, insanların daha çok benimseyecekleri bir proje geliştireceklerini açıkladı. Daha önce tripleks villaların ağırlıklı olduğu projede, revizyon kapsamında bahçe dubleksleri ve çatı dublekslerinin sayısı artırıldı. Öte yandan, Çiller, Uskumruköy, Zekeriyaköy ve Kilyos’daki 170 dönülük arsa stoğunda şimdilik üç yeni proje daha planladığını açıkladı.

772 bin dolara villa

Müşterilerin isteklerine kulak vermenin kendilerine daha sağlıklı bir proje geliştirme imkanı sunduğunu kaydeden Çiller, “Yaklaşık 15 yıl önceki Güller Vadisi ismi ile geliştirilen projeyi saymazsak Parkone, bizim ilk konut projemiz. Burada ilk etapta 30 dönüm arsa üzerinde 29 bin metrekarelik inşaatla villa tipinde 44 konut yapmak üzere yola çıktık. 12 bin metrekareyi yeşil alana ayırdık. Fakat satış sırasında insanların taleplerinin daha farklı olduğunu görüce projeyi revize ettik. Yeni haliyle Parkone’ın yüzde 40’ının satış rezervasyonunu gerçekleştirdik. Bu arada fiyatlarımız 379 bin ile 772 bin dolar arasında değişiyor” diye konuştu.

Kağıthane ve Eyüp civarında arsa arıyor

Gayrimenkul sektöründe önemli oyunculardan biri olmayı hedeflediklerini vurgulayan Berk Çiller, ‘one’ markasıyla, konutta markalı üretime devam edeceklerini kaydetti. Parkone’ın ardından Gardenone ve Seaone projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirten Çiller, “Uskumruköy, Zekeriyaköy ve Kilyos’u içine alan bölgede şu an 170 dönümlük arsa stoğumuz var. Yeni projelerimizi hayata geçireceğiz. Eyüp ve Kağıthane’de de arsa arıyoruz. Ama, Uskumruköy’de üç-dört yıl daha kalmayı planlıyoruz” dedi.

Parkone 2’den sonra 3 nolu adım Gardenone olacak

Diğer yandan, Parkone’ın hemen yanında ikinci etap olarak nitelendirdikleri 38 konutluk bir projeye de nisan ayında başlamayı planladıklarını bildiren Çiller, ilk etabı 24 ayda tamamlarken, ikincisini ise 19 ayda tamamlayacaklarını açıkladı. Projeye yaklaşık 20 milyon dolar ayırdıklarını ve buradan 39 ile 42 milyon dolar arasında bir gelir elde etmeyi planladıklarını anlatan Çiller, Parkone’ın 200 metre kadar ilerisinde 13 bin metrekarelik arsaki planlarını şöyle anlattı:

“Gardenone isminde farklı bir proje gerçekleştireceğiz. 2+1 ve 3+1 tipinde 35-40 konutluk bir proje olacak. Çizimi Türkiye’de İş Kuleleri ve Tekfen’in binasını çizen Swanke’ye yaptıracağız. Metrekare fiyatını 2 bin 500 dolar olarak planlıyoruz. Burada da 8 bin 500 metrekare inşaat gerçekleştireceğiz.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/ciller-170-donum-arsa-icin-yeni-projeler-uretti_86049.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!